Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Virtsarakon syöpä

Virtsarakon syöpä

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #73511
  Kati64
  Participant

  Hei, sain eilen diagnoosin; virtsarakkosyöpä. SYÖPÄ! Sana on pelottava ja vaikea uskoa, että se osui kohdalleni. Nyt tunteet vaihtelevat laidasta laitaan, pelottaa, itkettää, toisaalta taas helpottunut olo, kun syy vaivoille viimein selvisi. Nyt odotan kutsua kasvaimen poistoon ja sitten vielä patologin lausuntoa siitä, minkälaisesta syövästä kyse. Hoitaja sanoi minulle eilen virtsarakon tähystyksen yhteydessä näin. ” Nykyään joka kolmas suomalainen sairastuu jonkinlaiseen syöpään, ja jos hänen pitäisi valita, niin hän ottaisi itselleen virtsarakkosyövän”.
  Ehkä tämän pitäisi lohduttaa minua ja koen, että minun tulisi olla onnellinen, kun tällä kertaa pääsen ”helpolla” ja minulla on vain virtsarakkosyöpä. Ehkäpä, en tiedä! Nyt kuitenkin tuntuu pahalta ja olo on ”pysähtynyt”. Miksi ?Mistä tämä johtuu? Mitä olen tehnyt väärin? Selviänkö tästä? Mitä vielä elimistöstäni löytyy? Mitä tulevaisuudessa?
  Paljon kysymyksiä mielessä. Luotan kuitenkin suomalaiseen terveydenhuoltoon ja syöpähoitoihin. Tälläkin koettelemuksella on varmaan joku tarkoitus ja täältä nousen entistä vahvempana.
  Löytyykö ketään, jolla on ollut virtsarakkosyöpä? Kokemuksia sairaudesta, hoidoista? Kuulisin mielelläni, mitä on odotettavissa. Tiedän, että jokainen tapaus on kuitenkin erilainen, mutta silti……
  Toivotan kaikille syöpää sairastaville KAIKKEA HYVÄÄ!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.