Etusivu Keskustelufoorumi Sururyhmä vanhempansa syövälle menettäneitä?

vanhempansa syövälle menettäneitä?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #46254

  mustaruusu
  Osallistuja (Participant)

  Äitini kuoli syöpään kuukausi sitten ja välillä tuntuu että menee paremmin mutta välillä ikävä on todella suuri. Olen 15-vuotias ja haluaisinkin löytää kohtalotovereita. Onko täällä muita samaa ikäluokkaa olevia jotka ovat menettäneet vanhempansa ja voisivat ehkä jatkaa viestitelyä jossain muualla?

  #48214

  karita
  Osallistuja (Participant)

  Täällä myös äidin kesällä 2016 menettänyt 19-vuotias :/
  Vuoden taistelun jälkeen äidin kroppa antoi periksi laajalle levinneelle suolistosyövälle

  #57684

  katakata
  Osallistuja (Participant)

  Täällä isänsä haimasyövälle kesäkuussa 2017 menettänyt 20-vuotias nainen. En voi vieläkään uskoa ettei isää ole. Vaikka kuolemasta on pian kulunut kolme kuukautta ja hautajaiset sekä perunkirjoitus ovat pidetty, on minulla edelleen sellainen olo, että isä on vain matkoilla. Jotenkin aina lapsuuden kodissa käydessä äitiä tervehtimässä on koko ajan sellainen olo, että kyllä isä pian tulee ulkoa sisälle. Jossain vaiheessa sitä havahtuu todellisuuteen ja tulee outo fiilis, jota en osaa selittää. Se ei ole surua, vaan minulla on enemmänkin eksyksissä oleva olo. Minusta tuntuu etten osaa vieläkään surra isää, tuntuu kuin olisin täysin tyhjä. Ehkä suru tulee vähitellen kun mennään kohti isänpäivää ja joulua.

  #65211

  Suda
  Osallistuja (Participant)

  Hei mustaruusu ja muut,

  Toivottavasti olette saaneet apua ja tukea suruunne.

  Mustaruusu, menetin äitini syövälle samanikäisenä kuin sinä. Olen jo aikuinen ja vieläkin suru koskettaa monella tasolla. Suosittelisin sinua kääntymään koulukuraattorin, terveydenhoitajan, opiskelijapsykologin, harrastusvalmentajan, opettajan tai jonkun muun luotettavan aikuisen puoleen, ellet ole jo sitä tehnyt. Oman kokemukseni mukaan olisi hyvä, jos tämä aikuinen olisi perheen/suvun ulkopuolinen, joka näkee sinun ja perheesi surun objektiivisesti.

  Voimia kaikille surunne kanssa!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.