Talviaikaan

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #62931

  Kangasalan Ukko
  Osallistuja (Participant)

  Tervehdys vaan kaikille.

  Päätin siirtyä nyt talven aikaan kun näyttää tuo lumikin maassa jo viihtyvän ja järvet on alkaneet jäätymään.
  Lievähköä lääke rapulaa on saanut taas paripäivää kärvistellä, ei onneksi mitään massiivista, vähän kuin olisi aivot irti, heiluvat ja huojuvat ja täristävät.
  28- kerta nykyistä tippaa täynnä, täytyy varmaan emännän kanssa nauttia kakku-kaffeet kun 30 tulee täyteen.
  Noh täytyy toivoa että tulisi hyvät jäät järveen jos sitä vaikka intoutuisi käymään pilkillä pitkästä aikaa, pari vuotta on jäänyt väliin kun talvet on ollut vähän sellaisia ja tälläisiä.

  Eipä tässä muuta täällä sitä porskutellaan hyvää talvea ja kevään odotusta kaikille.
  Kirjoitellaan.

  #62941

  kesanto
  Osallistuja (Participant)

  Heippa Kangasalan ukko

  Ensinnäkin oikein paljon onnea 30 yhteisestä vuodesta,se on pitkä aika meillä tulee mieheni kanssa keväällä 36v.
  Ikävää et sinulla noin pahan kuuloisia tuntemuksia tulee noista myrkyistä, minulla vieläkin jalat oireilee,mut se on pientä noihin sinun oireisiin verraten.
  Tulee nykyään toi talvi aina vaan myöhemmin, vaikka itse en talvesta tykkääkkään ni voisihan se talvi olla kun on sen talven aika.
  toivotaan et tulee kunnon jäät et pääsisit pilkille,juuri tuossa kalaa syötiin,mut se oli lähikaupan palvelutiskiltä.
  Aurinkokin saisi enemmän näyttää naamaansa,aika vähissä aurinkoiset päivät ainakin täällä meilläpäin.
  Kaikkea hyvää sinun elämääsi ja antoisia pilkkihetkiä.

  #62951

  jyrkiap
  Osallistuja (Participant)

  Tervehdys Kangasalan ukolle.

  Täällä myös porskutellaan. Toivotan sinulle hyvää ja tervettä arkea kaikesta muusta huolimatta, ja ennenkaikkea onnittelut 30 v johdosta. Mulla vastaavasti vasta 10 v.
  Seurasin lintujen, keltasirkut, harakat ja oravat talvista arkista eloonjäämiselämää tuolla ruokintapaikallani, takapihalla. On se näillä luontokappaleilla niin paljon
  selkeämpää tämä elo. Olen ollut huomaavinani paljon tietynlaista viisautta niiden toiminnassa, ei mitään turhaa, kuin ihmisillä, niillä ei ole varaa jonniinjoutaviin
  vatulointeihin, kuin ihmisillä. Ja jos ne luonnon elikot tietävät kuolevansa, ne menevät johonkin piiloon. Me ihmiset olemme aika pitkälle kadottaneet alkukantaisia vaistojamme,
  ei varmaankaan ole ollut tarvetta säilyttää, kun olemme olleet älykkäitä ja meillä on tietoa ja turvaverkostoa niin paljon käytettävissä.

  Talvilauantain ajatuksiani tässä kirjoittelen. t. jyrkiap

  #62961

  Kangasalan Ukko
  Osallistuja (Participant)

  Tervehdys kesanto ja jyrkiap.

  Sen verran korjaisin että kyse oli tippojen määrän juhlimisesta nyt 28-kertaa kohta 30-kerta., yhdessä ollaan oltu puolet tuosta määrästä.
  Jos laskee että kahden viikon välein tippa niin johan sitä on mennyt 56 viikkoa.
  Olen kanssa tässä joutessani seuraillut lintujen eloa tuossa ruokintapaikalla, on muuten erittäin rentouttavaa. Tänään näin ensimmäisen kerran Urpiaisen keltasirkkujen seurassa, meni hetken hakea että mikäs lintu tuo on.

  Sellaista tässä vaan tällä kertaa.
  Kirjoitellaan.

  #63001

  Myy79
  Osallistuja (Participant)

  Hei kaikki!

  Kangasalan ukko: Joo kyllä itsekin muistan, että tiputuksen jälkeen oli ns. aika krapulainen fiilis n. viikon verran. Muutenkin olin ihan kuin kävelevä kemikaalisäiliö. Onneksi sitä kuitenkin aina palautui ennen seuraavaa tiputusta.

  Täällä pirkanmaalla talvi on nyt ihan mukavanoloinen. Lunta on maassa ja pakkastakin aina välillä pikkuisen. Tosi kiva käydä iltaisin lenkillä kun pihoilla valot loistaa valkoista lumimaisemaa vasten. Mulla kunto on koko ajan mennyt parempaan päin. Pian on jo vuosi siitä kun mulla hoidot loppuivat. Siinä mielessä saan olla kiitollinen, että ei tarvitse enää käydä hoidoissa. Olen nyt aloitellutkin toteuttamaan tuota haavettani omasta yrityksestä.

  #63011

  kesanto
  Osallistuja (Participant)

  Heippa
  Kangasalan ukko, niin sitä voi toista tulkita väärin,mut pääasia et kakkukahvit tiesossa!
  Kiva kuulla Myy et jaksat toteuttaa toivettasi, yrittäminen on varmaan palkitsevaa kun löytää sen oman jutun.
  Paljon onnea toivotan sinulle ja menestystä yrittämiseen.

  #63041

  Kangasalan Ukko
  Osallistuja (Participant)

  Heipä vaan kaikille.

  Mukavaa että täällä viriää hieman keskustelua, noh onneksi alkaa lääke rapulat oleen voitettu, tästä sitten kohti ensiviikon tippoja.
  Sellaiset 4-6 päivää menee aina tähän toipumiseen mutta onneksi sitä ehtii huilaan ennen uusia myrkkyjä.

  Mukava kuulla Myy79 että aloittelet oman yrityksen perustelua. Uskon sinulla olevan hyvät menestymisen mahdollisuudet, uskoisin että kokemuksesi tämän riivatun taudin kanssa auttavat myös tulevassa yritystoiminnassa. Uskoisin että et panikoi pienten vastoinkäymisten takia ja olet vahvempi ihminen kuin ennen. Mukava että olet saanut kuntosikin nousemaan, on mukava kun jaksaa porskuttaa.

  Mutta sellaista tänne tänään, Kirjoitellaan.

  #63121

  Myy79
  Osallistuja (Participant)

  Hei kangasalan ukko ja Kesanto!

  Kiitos tsemppaavista sanoistanne yrittäjyyden suhteen :)!
  Joo, kyllä tuo sairaana oleminen oli kova vastus elämässä ja harmi, että se sinulla kangasalan ukko jatkuu määräämättömän ajan tulevaisuuteen. Jotenkin sitä ajattelee, että sekin on kova rasite keholle kun voimat sahaavat edestakaisin . Juuri kun olet toipunut edellisestä hoidosta niin jo uutta tulee. ja taas sama kaava. No ei voi muuta kuin ihailla elämänmyönteisyyttäsi. Se on totta, että olen vahvempi ihminen kuin ennen syöpädiagnoosia. Jotain hyvää siis tässä sairastumisessakin oli. Kyllä sitä elämääkin elää jotenkin vahvemmin läsnäolevana. Ja tosiaan ihan pienistä ei jaksa valittaa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.