Siirry suoraan sisältöön

Suolistosyöpä

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #72127
  Prodige23
  Participant

  Hei,
  Onko teiltä kenelläkään kokemusta prodige 23- terapiasta paksusuolensyövän hoidossa? Minulle esiteltiin myös Rapido-hoitomuotoa. Molemmat ovat uusia tapoja, julkaistu vasta 2019, ja juuri nyt kesäkuussa 2021 Lancetissa.
  Sain diagnoosin lokakuussa 2020 kasvaimesta joka oli kasvanut seinän läpi (ilman etäpesäkkeitä) ja juuri leikkaus takana. Prodige 23 Terapiaan kuuluu: mFOLFINEROX 6 kertaa 2 viikon välein, pieni tauko, jonka jälkeen 25pvä säteilytystä capecitabin-tablettien kanssa, jonka jälkeen leikkaus. Hyvin onnistui, avanteesta tuli vain väliaikainen. Kemo- ja säteilytykset olivat toimineet todella hyvin. Rankkaa se toki oli, annosta jouduttiin laskemaan 80%, ripuloin ja menetin painoa. Pieniä pysyviä oireita on jäänyt: kun päätä painaa alaspäin niin jalkapohjissa tuntuu ja vaihdevuodet alkoivat hurjien hikikohtauksien kanssa.
  Seuraavaksi edessä avanteen sulkeminen ja loppu kemo ilman iritonekaania.

  On se ihmeellistä miten lääketiede on edistynyt. Kiitos teille kaikille aikaisemmista postauksista, on mukava lukea muiden kokemuksia (niin hyviä kuin huonojakin).

  Olen seurannut Ronja sinun postauksia erityisesti, kiitos. Oikein mukavaa kesää sinulle. Ja se blogi on ollut hyödyllinen myös, paljon samaa minun taudinkuvan kanssa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.