Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarja kasvain

Munasarja kasvain

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #66932

  Jk
  Participant

  Moi. Miten teillä on löydetty munasarja kasvain? Mulla löytyi kasvain ja olen käynyt nyt verikokeissa ja yksi arvo oli vain hiukan noussut. Oodotan nyt pääsyä naistenpolille. Aikamoista odottelua.

  #67013

  Myy79
  Participant

  Moi JK!

  Mulla munasarjakasvaimet löytyivät, kun mulla oli pitkään kuukautisvuotohäiriöitä. Pitkiä aikoja olivat poissa tai sitten kuukautiset olivat parin viikon välein. Sellaista epämääräistä tiputtelua. Ei minulle tyypillistä kuukautisvuotoa kun mulla aina ollut kierto tasainen. Lisäksi olin hyvin väsynyt ja kuukautishäiriöiden takia sitten lähdin gynekologille, joka löysi kasvaimet. Molemmat kasvaimet olivat n. 10 cm kokoiset eli kookkaat olivat.

  Alussa ajattelin, että kuukautishäiröt johtuvat ehkä stressistä ja alussa ei kukaan lääkärikään puhunut syövän mahdollisuudesta. Ovelassa paikassa olivat, sillä lääkärikään ei käsillä päältä tunnustelemalla tuntenut kasvaimia, vaikka ultrassa näkyivät selkeästi.

  Mulla kasvaimien löytymisestä lähti prosessi leikkauspöydälle ja sytostaatteihin tosi nopeasti. Ei tosiaan tarvinnut kauaa odotella.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.