Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Mukavaa kesää

Mukavaa kesää

8 viestiä - 1 - 8 (8 yhteensä)
 • Kirjoittaja
  Viestit
 • #53264

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Moro vaan kaikille.

  Ajattelinpa tässä vaihtaa vuoden aikaa.
  Joten asiaan, olo on tällähetkellä uskomattoman hyvä, suurin osa vaivoista häipynyt ja mieli positiivinen. Aurinko paistelee joten sillä vissiin osuutta asiaan. Hoitojen osalta hiljaista on ja hyvä niin. Juhannuksen jälkeen ct-kuvat ja lääkärin soitto. Sitten taas tietää mihin suuntaan jatkellaan. Myylle sen verran että eiköhän kaikki selkeydy kun annat ajan kulua.
  Mutta jatketaan mukavien arkisten asioiden puuhailua.

  #53284

  Myy79
  Participant

  Hei kangasalan ukko ja muut ! :)

  Totta, aikakin tekee oman tehtävänsä. Todella hienoa lukea näitä sinun hyviä kirjoituksiasi. Niistä paistaa positiivinen elämänasenne, vaikka se ei varmasti ole aina helppoa.

  #53514

  Juse
  Participant

  Molskis,tähän aikaan tulee aina mieleen kappale jossa sanat menee, ”kesä jonka kerran elää saan mielestä ei haihdu milloinkaan”, sitähän sitä tuli keikalla käynti aikaan joskus veivattua kesä aika oli aina sitä parhainta soittoaikaa,nyt on vajaa 6v kun lopetin ja paljon on mukavia muistoja.Joten hyvää ja rauhaisaa sekä lämmintä kesää kaikille.

  Juse

  #55334

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Tervehdys vaan kaikille.

  Jaahan ct-kuvat takana ja löytyihän sieltä taas pesäke, eli hoidot alkaa taaas. Onneksi lääkärin kansssa sovittiin että jatketaan elokuun puolen välin jälkeen, joten loma jatkuu siihen asti.

  Maksasta tosiaan löytyi kasvain, oli joku vanha joka on viimeksi näkynyt vuositakaperin. Sitkeä pahalainen ja nopea kasvuinen tämä on, neljä viikkoa kun jo uusia kasvaimia löytyy. No onneksi tähän on jo tottunut kun on aikaisemminkin taukojen aikana uusinut nopeasti.

  No mopokin on ollut kohta viikon kunnossa, ajokelit on vaan turhan viileet, melkein villahousut on pitänyt olla jalassa.

  Sellaista tänne tällä kertaa, odotellaan siis iloisina lämpimämpiä kelejä.

  #55344

  Miska
  Participant

  Kangasalan Ukko,

  Tervehdys on on mukava sana tervehtiä. Nyt piti kuitenkin mennä ihan Kielitoimiston sanakirjaa tutkimaan saadakseen tuosta sanasta vielä mukavamman. Mutta ei. Vaatii väkisin pikkuriikkisen kirjoitusvirheen, että pääsee sanaan tervehtyä. Sitähän tässä sinulle olisi niin kovasti toivonut. Riiviö kuitenkin taas riehuu, harmin harmi. Kun nuo uudet hoidot alkavat, saisivatpa ne jo siltä kaulan katkaistua! -Miska

  #56124

  Juse
  Participant

  Siinä se tämä kesä menee on vähäluminen ja kolea pari kuukautta vielä ja sitten lennetään Breemeniin suahan nähhä mimmonen reissu muuten tässä kotinurkkien paimentamisessa kuluu aika ja onhan tuo talonmaalauskin varmaan jossain välissä aloitettava.Jaksuja sinne Kangasalan Ukolle mulla varmaan kontrolli ensikuussa saa nähdä mikä on CEA.

  #56724

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Moro vaan kaikille.

  Jaahans lomat on sitten lusmuttu ja arkinen aherrus alkaa maanantaina, eli hoidot alkavat taas. Loma reissu sujui oikein hyvin, paljon ruokaa ja altaassa uimista, ilma oli miellyttävät 33-36 astetta keskipäivällä. Päivittäisiä kävely retkiä ympäri kaupunkia. Mukavaa oli. Kunto kesti reissun hyvin. Ainoa ongelma oli aurinko ihottuma joka iski käsivarsiin, mutta paikallisesta apteekista haettu kortisoni voide auttoi hyvin.

  No tällä viikolla oli ct kuvat ja maanantaina katsotaan mikä on tilanne, ja aloitetaan hoidot. Eipä ole kipuja eikä mitään vaivaa joten tästä on taas hyvä jatkaa.

  Palajamme siis asiaan ensiviikolla.

  #56924

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Terve vaan kaikille.

  No ei sitten alkanut tippa hoidot, tilanne on että juhannuksen jälkeen löytynyt kasvain hieman kasvanut ja yksi uusi pieni maksaan tullut, muualla ei muutoksia. Lääkäri kyseli halukkuutta siihen että Tampereella on nyt uutena sellainen juttu että ryhmä lääkäreitä perehtyy tapaukseen ja antaa suosituksen täsmä hoidoista. Eli sädehoito kasvaimeen, kasvaimen polttaminen tai joku valo hoito juttu. Kaikki paikallis hoitona, ei siis leikkausta.
  No utelias kun oon niin sinne tiedot vaan, Torstaisin heillä on kokoukset joten ensi torstaina tai seuraavalla viikolla päättävät ja perjantaina soittavat. Lääkäri sanoi että tällä saataisiin ehkä lisäaikaa siihen että lääkkeiden tehon menetys siirtyisi. Se oli oikeastaan syy miksi tuota kokeilen jos mahdollista. Lisäksi lääkäri sanoi että lääketauko voisi pidentyä.

  Elämme siis jännittäviä aikoja.

8 viestiä - 1 - 8 (8 yhteensä)

Et voi vastata aiheeseen kirjautumatta sisään.