Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Mammografialöydös

Mammografialöydös

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #66688

  twist
  Participant

  Hei! Oon 28-vuotias nainen ja kävin aivan kasualisti rintojenpienennysleikkaukseen liittyvässä mammografiassa tiistaina. Ihmettelin kun jouduin odottelemaan kuvauksen tuloksia pitkään kunnes hoitaja pyysi mut vielä ultraan tutkittavaksi. Lääkäri löysi ultraamalla useamman erikokoisen patin oikeasta rinnasta. Tutkittuaan pitkään ja tunnusteltuaan niitä halusi ottaa kolme paksuneulanäytettä. Oon itse nyt tunnustellut myös rintaa ja muhkurat ovat todella epätasaisen tuntuisia, kovia ja liikkumattomia.

  Miten tän tulosten odotuksen kestää?

  #66689

  twist
  Participant

  Ja kauanko teillä kesti että tuli soittoa koepalatuloksista?

  #66692

  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Heissan twist ja voimia odotukseen!
  Koepalojen tulokset tulivat minulle
  viikon kuluttua.

  #66693

  Tottahan se oli
  Participant

  Minulle tulokset tuli siinä viikon – kahden viikon päästä. Haluan rauhoitella sinua twist, ensiksikin voi olla että ovat hyvänlaatuisia. Ja jos siellä on vakavampaa, niin sinusta pidetään huolta ja kohta ihmettelet, kuinka asiat hoitoineen alkavat rullaamaan. Tiedän tuon odottamiseen tuskan, mutta asiat kyllä järjestyvät. Älä huoli ☀️

  #66695

  twist
  Participant

  Kiitos lohduttavista sanoista. Yritän työntää ajatuksen taka-alalle viikonlopuksi. Onneksi täältä nähtävästi löytyy tukea ja neuvoja jos sitten jotain löytyykin.

  #66698

  Salamatkustaja
  Participant

  Hei!

  Minulta leikattiin suurikokoinen paksusuolisyöpä 2,5 vuotta sitten ja mottonani on ollut: ‘Niin kauan kun lääkärit eivät sano asioiden olevan huonosti, ne ovat hyvin!’. Yritä Twist mahdollisuuksiesi mukaan olla huolestumatta etukäteen. Huolet ja murheet vasta sitten, kun niitä ei pääse pakoon. :)
  Hyvää viikonloppua kaikille!

  #66704

  twist
  Participant

  Tosi vaikeaa olla miettimättä asiaa. Laitoin miehenkin kokeilemaan eikä hänenkään mielestään liikkuneet mihinkään tuolla kudoksessa, kovia ja paikallaan olivat. Maanantaiaamuna aion kyllä soitella jo tulosten perään. En tiiä miten tässä yksinasuvana äitinä pärjää jos onkin sairas.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.