Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Saattohoito Kirjoituskutsu: Kokemuksia palliatiivisesta hoidosta

Kirjoituskutsu: Kokemuksia palliatiivisesta hoidosta

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #72625
  Ylläpito
  Keymaster

  Hei, välitämme TarMu-hankkeen kirjoituskutsua, hankkeessa pyydetään kokemuksia palliatiivisesta hoidosta. Lisätietoja alla.
  – Syöpäjärjestöjen viestintä

  Kirjoituskutsu: TarMu – Tarinoilla muutosta palliatiivisen hoidon työhyvinvointiin 

  Kutsumme Sinut, palliatiivisen hoidon piirissä oleva potilas, asiakas tai läheinen, kirjoittamaan vapaamuotoisesti omia kokemuksiasi palliatiivisesta hoidosta.

  TarMu -projektissa kehitämme palliatiivista hoitotyötä tekevien terveydenhuollon ammattilaisten työhyvinvointia yhteistyössä heidän kanssaan. Tutkimusten mukaan potilaiden ja heidän läheistensä kokemusten ymmärtäminen parantaa hoitohenkilöstön työhyvinvointia. Siten juuri sinun kokemuksesi on tärkeä.

  Voit kirjoittaa kokemuksistasi nimettömänä suoraan sähköiselle lomakkeelle tästä linkistä:

  https://link.webropolsurveys.com/S/701357E9B969DC4D

  Kokemuksia on myös mahdollista lähettää sähköpostilla tai sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen tarmu@jamk.fi tai paperilla osoitteeseen JAMK, Hyvinvointi TarMu-projekti, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä. Voit myös halutessasi kertoa kokemuksiasi äänitallenteella sähköpostin liitteenä.

  Luottamuksellisuus

  Saatua aineistoa käsittelevät ainoastaan projektin asiantuntijat. He poistavat siitä lähettäjän mahdolliset tunnistetiedot ja sellaiset mahdolliset viitteet, joista kirjoittajan, muun mainitun henkilön tai organisaation voisi tunnistaa. Yksittäisistä tarinoista kootaan yleisempiä teemoja, joita työstetään yhdessä palliatiivista hoitotyötä tekevien ammattilaisten kanssa työhyvinvoinnin kehittämiseksi.

  Ole hyvä ja kirjoita kokemuksistasi 31.11.2021 mennessä.

  Lisätietoja: http://www.jamk.fi/tarmu

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.