Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä Kaunista Kevättä

Kaunista Kevättä

11 viestiä - 1 - 11 (11 yhteensä)
 • Kirjoittaja
  Viestit
 • #47224

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Heipä vaan kaikille.

  Taas on aikaa mennyt kun on viimeksi tullut kirjoiteltua, mutta kun ei ole oikein mitään tapahtunutkaan. Hoidot jatkuu tasaisena ja elämä soljuu tasapaksuna. Mikä on kyllä hyvä asia.
  Hoidot siis jatkuu vielä kolme tai neljä kuuria ja sitten tauonpaikka. Tällä hetkellä kuurien määrä on 18 ja vuosi on mennyt. Katselin juuri viime keväältä olevia kirjoituksia, että näihin aikoihin oli tauti kehitellyt uusia kasvaimia ja lääkäri oli ehdotellut uusia lääkkeitä. Oli se hyvä että tuli uusiin lääkkeisiin suostuttua. Nyt on tilannne ihan toinen. Suurin osa kasvaimista hävinnyt ja pidempi tauko edessä.

  No nyt on jo elimistökin ruvennut antamaan periksi myrkyille. Toipuminen tuntuu kestävän vähän kauemmin kuin ennen ja nivelet ovat alkaneet oireilla tipan jälkeen, mutta ei mitään järisyttävää muutosta, Onneksi. Näiden kanssa kyllä pärjää.
  Jatketaan siis hilpeinä kevään odottelua ja kesän ilmaantumista.

  #47254

  Myy79
  Participant

  Hei Kangasalan ukko!

  Kiva kuulla , että sinulla on taukoa tulossa hoidoista ja suuri osa kasvaimista saatu kuriin. Saa elimistökin paremmin aikaa toipua taas kovista hoidoista. Itselläni hoidot ovat ohitse toukokuun puolella , jos mitään takapakkia ei tule. Melko hyvin hoitoni ovat edenneet tähän asti. Kiitollinen olen siitä. Tulevaisuudessa syövän uusiutumisen pelko on tietysti ahdistavaa, mutta aika näyttää, miten sen ajatuksen/ tunteen kanssa sitten eletään. Aurinkoista kevään odotusta kaikille!

  #47314

  Juse
  Participant

  Hei myös täältä kaikille.
  Kiva kuulla Kangasalan ukko että suunta on parempaan onhan ne semmosia myrkkyjä että ei ne varmaan kenenkään kohdalla ihan oireettomaksi jää sivuvaikutuksiltaan itselleni taisi jäädä tuo jaloissa oleva kiusa samoin sormepäihin.Toivotaan Myy79 että jatkossakin hoitosi sujuu hyvin itse olin tässä hiukan masentunut kun jouduttiin 6kk;a varhentamaan tähystystä mutta onneksi kaikki hyvinja suoli ok eikä TT-kuvissakaan varjoaineen kera ollut mitään.mutta joka päivä on voton puolella kun ei ole uusiutunut mikä todellakin alitajunnassa silti tulee olemaan.Niin hän ne sanoo että se apina selässä on loppuelämän mutta ollaan valosin mielin kesää kohti mennään päivät pitenee ja sitten taas kohta pääsee marjametsään ja sieneen ja kalassakin käytävä jossain välissä.Aurinkoista ja iloista kevättä minunkin puolesta kaikille.

  Juse

  #47554

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Heipä vaan kaikille.

  Hyviä uutisia pukkaa, vielä yksi tippa kerta ja sitten alkaa hoitotauko. Toukokuussa olisi sitten ct-kuva ja jos muutoksia ei ole, mihin lääkärin kanssa uskotaan, niin sitten tauko jatkuu kesäkuun ja niinedelleen. Juteltiin asiasta ja lääkärikin sanoi uskovansa että tauko sujuu hyvin kun hoidolla ollaan saatu hyvä vaste ja kasvaimet hyvin häviämään.

  Täytyy sanoa että minulla on helpompaa tämä eläminen kun ei tarvitse miettiä uusiiko tauti, tiedossa kun on se että eroon tästä en pääse.On mukavaa kun saa näitä hyviä uutisia että hoidot tepsii ja saa lisäaikaa nauttia elämästä. Kuolemaakaan en ole suuremmin murehtinut kun ihminen voi kuolla niin moneen asiaan että ei ole mitenkään varmaa että se on syöpä joka minut vie. Meillä jokaisella on oma aikansa täällä ja ei kukaan tiedä koska se lähtö tulee.

  Kevät se kohisten etenee ja mökki kautta innolla odottelen, kesä reissu Italiaan on taas tilattu ja sitäkin odotellaan innokkaasti. Mieli on kevyt ja olo onnekas kun taas hyviä uutisia on tullut.
  Kaikille hyvää kevään odotusta ja nautitaan joka päivästä mikä on meille suotu.

  #47854

  Juse
  Participant

  Huomenta Kangasalan Ukko,
  Hieno reissu sulla edessä hyvät uutiset on aina mieltä piristäviä eilen oli niin lämmin vaikkakin tuulinen päivä että pesasin auton pihassa nyt odottelen viestiä milloin saan moottorisahan hakea huollosta jotta pääsee pärryyttämään tontille pitäs kaataa muutama koivu.Kotipaikallakin kunhan kelit sallii käytävä puuhommissa, kuntoilla olen pystynyt ja kävelylenkkejä tehnyt on vaan jotkut metsäautotien pätkät tosi jäisiä viime viikolla sain kaksi kertaa sen 10000 askeleen rajan rikki jota ne tolkuttaa että päivässä pitäisi askeltaa.
  Hyvää kevään odotusta minunkin puolesta ja naatitaan elämästä.

  #48464

  Moglian
  Participant

  Kontrollin aika. Ens viikolla TT ja sitä seuraavalla lääkäri. Vaikea keskittyä töihin kun ajatukset pyörii tässä että mitähän TT-kuva tällä kertaa kertoo. Järki sanoo että kaikki on hyvin. Sormin tunnusteltavat imusolmukkeet on kaikki ihan huomaamattomia. Vointi on normaali. Mieli vaan levoton.

  #49004

  Kangasalan Ukko
  Participant

  tervehdys kaikille.

  Moglianille toivotan onnea TT-kuviin. Toivotaan että tauti on pysynyt aloillaan.
  Itsellä on nyt kaksi viikkoa viime tipasta ja nyt voi alkaa nautiskeleen lomasta. Viime tipassa tämä lomakin tuli, elimistö otti itseensä paljon voimakkaammin lääkkeistä. No onneksi nyt on aikaa toipua.
  Iho alkoi halkeilemaan oikein kunnolla ensimmäistä kertaa, ei auttanut rasvat eikä mikään, onneksi nyt jo paranemassa, ruusu-aknekin villiintyi oikein kunnolla.
  No nuokin nyt paranee sitten omia aikojaan.
  Kevään lämpimien kelien odotus tässä jatkuu ja kesäkin kohta jo alkaa.
  Sellaista tänne.

  #49064

  kesanto
  Participant

  Heippa Kangasalan ukko,sydämmestäni toivon sinulle hyvää lomaa sinä olet sen ansainnut.Kun sais edes osan tosta sinun positiivisuudesta elämäni olisi paljon helpompaa.nauti lomastasi mut niinhän sinä teet t.kesanto

  #49124

  Moglian
  Participant

  Kiitos K. Ukko ja kaikkea hyvää sinulle lomalle!! Toivottavasti iho, nivelelet jne palautuu pian. Minäkin sain sytoista ihoon kutisevia, paksuuntuneita kohtia joita sitten rasvasin bepanthenilla.

  Ei ihan parhaita uutisia tullut. Kasvaimia on useita vatsassa ja keuhkojen välikarsinassa. Kaulalla yksi. Kaikki kuitenkin on pieniä ja koska vointi on hyvä niin hoitoa ei aloiteta. Puolen vuoden päästä on seuraava TT. Tässä minun taudissa voi jopa olla niin että kasvaimet on syksyllä pienentyneet. Tai pysyvät samana.

  No nyt kuitenkin aika vaikea tätä on käsitellä. Mietityttää ja vähän masentaakin. Toisaalta tässä ei ole mitään hätää ja vointi on hyvä.

  Päivä kerrallaan. Pitää uskaltaa elää tästä möröstä huolimatta.

  #49154

  Myy79
  Participant

  Voimia sinulle Moglian taisteluusi !

  #49674

  Moglian
  Participant

  Kiitos kaunis, Myy. Puhuin tuossa että kasvaimia on useita. Suurentuneita imusolmukkeita siis on useita eli ihan virallisesti ne ei välttämättä ole kai kasvaimia. Ja ihan peruspirkoksi oloni tunnen niin ei huolia periaatteessa.

11 viestiä - 1 - 11 (11 yhteensä)

Et voi vastata aiheeseen kirjautumatta sisään.