Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Eturauhasen leikkauksen jälkeen.

Eturauhasen leikkauksen jälkeen.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #72316
  Johannes
  Participant

  Minulle tehtiin eturauhasen poistoleikkaus 2019 maaliskuussa. Niin sanotusti, kaiken piti olla sen jälkeen parantumista normaaliin. Näin ei todella ole. Vaikka minut säästävästi leikattiin olen täys imponentti. Tästä johtuen tuonut monenlaisia ongelmia. Edelleen edes viagra vaikuta, eikä muutkaan. Olen 56 v onneton, kyvytön ja masentunut. Kirjoitan tämän niille, jotka ovat harkitsemassa leikkausta. Harkitkaa sädehoitoa se on säästävämpi.

  #72317
  Johannes
  Participant

  Mahdollisest joudun sädetykseen, koska psa ollut mitattavissa 0,1 luokkaa, urologin mukaan suunta on se , että odotetaan 0,2 ja sädetys aloitetaan. Joudun odottamaan syövän kehittymistä ja tämä raastaa ja syö miestä.

  #72318
  Johannes
  Participant

  Huomiona sekin että ei yksikään lääkäri maininut sitä, että jos virtsarakko täyttyy tarpeeksi kaikki tulee hallittamattomasti ulos, tästä ikäviä kokemuksia ollut. Tosiaan kaikki tulee paikasta riippumatta ulos ja se on noloa.

  • tätä vastausta muokkasi 1 year, 1 month sitten Johannes.
  #72322
  Mies 48
  Participant

  Tsemppiä Johannes!

  Ehkä olet lukenut minun stooryni, leikkauksesta nyt 4v ja kesällä kävin 37krt salvage sädetys läpi kun PSA nousi 0,17:aan (en jäänyt odottamaan lisä-nousua vaan kohdennettiin sädetys oletettuun eturauhaspesään)…

  Minuakin harmittaa hieman tuo leikkaus, itse olen vasta 52vuotias eikä yhdyntä onnistu millään kun pikkukaveri on tuollainen löysä makkara… Minullekan ei mikään auta, ei sitten pilerit taikka pistokset :-(. Olemme kuitenkin vaimon kanssa hyvinkin nuorehkoja, urheilullisia ja viriilejä, joten tämä on kyllä todella raastava tilanne parisuhteelle… Olisi ollut myös mukavaa jos lääkäri jo ”vaiheessa yksi” (ennen leikkausta) olisi painottanut että tämä on polku jota kävellään loppuelämämme – harva parantuu täysin kerrasta => tilastollisesti monta kymmentä prosenttia ERS uusiutuu ja senjälkeisestä mahdollisesta lisä-sädetyksestä 50% paranee. Nyt nämä takaiskut ovat ainakin minulle olleet henkisesti todella raskaita kun luuli selvintyneensä ERS:stä kerralla isolla leikkauksella…

  Toki minulla ei mitään virtsankarkailua tmv?

  • tätä vastausta muokkasi 1 year, 1 month sitten Mies 48.
  #73213
  Johannes
  Participant

  Olen iloinen että psa on 0 mutta surullinen, että olen täysin imponentti 57 v. Tiedoksi teille jotka harkitsette leikkausta on tuloksena kyvyttömyys lopun elämän. Minua loukkaa sellaiset jutut, jossa jotku kertoo kuinka jo katetrilla ollut seksi kunnossa ja jotku sanoo olevan heti katetrin jälkeen kuin ennen leikkausta. Haistakaa paska, ei pidä paikkansa. Leikkaus tuhoaa lähes kaikki tunnot. Minut leikattiin säästävästi ja olen kyvytön. Olen masentunut, enkä tiedä mitä teen. Seksuaalisuus on tuhottu ja elämä. Vaimo ihmeissään, mulla ongelma, vaikea tästä nousta..

  #73214
  Johannes
  Participant

  Olen koko paletin käyttänyt pillereistä piikkiheihin. Aina vain nolompaa ollut aktissa, kun ei toimi mikään. Lisäksi tekee jutun vaikeaksi kun kumppani perinteinen eli tykkää vain aidosta sisääntyöntymisestä, voi vittu ku oon kusessa.

  #73215
  Eegon1950
  Participant

  Et ole ainua jolla tämä tilanne vaikka se tuskin yhtään lohduttaa. Mullekki sanottiin ennen leikkausta että voi olla vähän aikaa että kyvyt menee, mutta kyllä ne siitä palautuu. Tätä päivää olen ootellu kohta 6 vuotta eikä vieläkään ole tapahtunu mitään. Koko arsenaali on kokeiltu ja tulos on yhtä tyhjän kans. Kyllä kai se on todettava että ruunana tässä loppu elämä vietetään.

  #73239
  Pepe52
  Participant

  Minulle lääkäri määräsi 5mg Tadalafilin tabletteja joka ilta. Kuulema auttaa ylläpitää verenkiertos siellä ja samalla on tueksi pistoksille.
  Mun kohdalla se yhdistelmä toimii.

  #73241
  Zip
  Participant

  Kohta viisi vuotta, kun leikattiin ja sitten annettiin vielä sädehoidot päälle. Varmaan kaikki konstit tuli kokeiltua. Pelkällä Invicorpilla menin pitkään, mutta nykyään lisänä on ollut penisrengas.
  Penisrengas vahvistaa erektiota ja lisänä vielä se, ettei tarvitse jännittää mahdollista virtsankarkailua.

  Ilman piikkiä ei tapahtuisi yhtään mitään. Tableteista saan pelkästään kovan monen päivän päänsäryn, muuta vaikutusta ei ole.

  #73379
  Warthog
  Participant

  Hyvä oli lukea muiden kokemuksia,
  itsellä hormonihoito vasta aloitettu ja hiukka pää pyörällä mitäkaikkea tulevaisuus tuopi

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.