Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Eturauhasen leikkauksen jälkeen.

Eturauhasen leikkauksen jälkeen.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #72316

  Johannes
  Participant

  Minulle tehtiin eturauhasen poistoleikkaus 2019 maaliskuussa. Niin sanotusti, kaiken piti olla sen jälkeen parantumista normaaliin. Näin ei todella ole. Vaikka minut säästävästi leikattiin olen täys imponentti. Tästä johtuen tuonut monenlaisia ongelmia. Edelleen edes viagra vaikuta, eikä muutkaan. Olen 56 v onneton, kyvytön ja masentunut. Kirjoitan tämän niille, jotka ovat harkitsemassa leikkausta. Harkitkaa sädehoitoa se on säästävämpi.

  #72317

  Johannes
  Participant

  Mahdollisest joudun sädetykseen, koska psa ollut mitattavissa 0,1 luokkaa, urologin mukaan suunta on se , että odotetaan 0,2 ja sädetys aloitetaan. Joudun odottamaan syövän kehittymistä ja tämä raastaa ja syö miestä.

  #72318

  Johannes
  Participant

  Huomiona sekin että ei yksikään lääkäri maininut sitä, että jos virtsarakko täyttyy tarpeeksi kaikki tulee hallittamattomasti ulos, tästä ikäviä kokemuksia ollut. Tosiaan kaikki tulee paikasta riippumatta ulos ja se on noloa.

  • tätä vastausta muokkasi 3 viikkoa, 2 päivää sitten  Johannes.
  #72322

  Mies 48
  Participant

  Tsemppiä Johannes!

  Ehkä olet lukenut minun stooryni, leikkauksesta nyt 4v ja kesällä kävin 37krt salvage sädetys läpi kun PSA nousi 0,17:aan (en jäänyt odottamaan lisä-nousua vaan kohdennettiin sädetys oletettuun eturauhaspesään)…

  Minuakin harmittaa hieman tuo leikkaus, itse olen vasta 52vuotias eikä yhdyntä onnistu millään kun pikkukaveri on tuollainen löysä makkara… Minullekan ei mikään auta, ei sitten pilerit taikka pistokset :-(. Olemme kuitenkin vaimon kanssa hyvinkin nuorehkoja, urheilullisia ja viriilejä, joten tämä on kyllä todella raastava tilanne parisuhteelle… Olisi ollut myös mukavaa jos lääkäri jo “vaiheessa yksi” (ennen leikkausta) olisi painottanut että tämä on polku jota kävellään loppuelämämme – harva parantuu täysin kerrasta => tilastollisesti monta kymmentä prosenttia ERS uusiutuu ja senjälkeisestä mahdollisesta lisä-sädetyksestä 50% paranee. Nyt nämä takaiskut ovat ainakin minulle olleet henkisesti todella raskaita kun luuli selvintyneensä ERS:stä kerralla isolla leikkauksella…

  Toki minulla ei mitään virtsankarkailua tmv?

  • tätä vastausta muokkasi 2 viikkoa, 6 päivää sitten  Mies 48.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.