Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Elämä syövän jälkeen Auta tukemaan syöpään sairastuneiden työhön paluuta

Auta tukemaan syöpään sairastuneiden työhön paluuta

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #38701

  Ylläpito
  Keymaster

  Syöpäjärjestöt haluaa tukea syöpään sairastuneiden työhön paluuta ja työssä jaksamista.

  Järjestö on alkanut kehittää uudenlaista verkkokurssia syöpään sairastuneiden työhön paluun ja työssä jaksamisen tueksi. Verkkokurssin kehittämisessä tarvitsisimme apua teiltä, joilla on jo kokemusta sairaudesta ja työhön paluusta. Tule mukaan kehittämään entistä parempia tukipalveluita sairastuneille.

  Etsimme nyt vapaaehtoisiksi fokusryhmän jäseniksi syövän sairastaneita 45-60-vuotiaita miehiä ja naisia, jotka ovat toipumassa syövästä ja ovat työelämässä tai palaamassa omaan työhönsä.

  Lue lisää ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi. Apuasi arvostetaan!

  #71224

  Yixing
  Participant

  On hyvä, että on paljon ihmisiä, jotka ovat halukkaita tukemaan syöpää selviytyneitä palaamaan radalle hitaasti ja askel askeleelta. On hienoa, että tälle on todella foorumi. Se on yksi parhaista tavoista varmistaa, että se tavoittaa laajemman yleisön lukuun ottamatta yksinkertaista ilmoitusta verkkosivustolla tai sosiaalisen median alustalla. Toivon, että otat vastaan ​​vapaaehtoisia milloin tahansa. Tällä tavalla kannustat myös niitä, jotka todella haluavat auttaa ja liittyä asiaan. Siitä huolimatta se on hieno idea.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.