Siirry suoraan sisältöön

Aivokasvain?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #32601
  Mintttttu
  Participant

  Hei minulla on ollut pitkän aikaa hirveää päänsärkyä ja näen kaksoiskuvia välillä. Saatan välillä heräillä siihen että pitää mennä oksentamaan tai muuten tulee todella huono olo ja pyörryttää. En tiedä liittyykö tää tähän mutta oon ollu myös entistä väsyneempi ja mitään migreeniä mulla ei oo ikinä ennen ollu. Eikä tää vaikuta migreeniltä koska tää kipu tuntuu kokoajan. Mulla on välillä semmosia poissaolokohtauksia etten oikee kuule tai tajua mistään mitään ja sanojen unohtelua.. Esim jos luen jotain ja mietin jotai sanaa sit unohan sen tietyn sanan hyvin nopeesti ellen sitten katso sitä sanaa kokoajan.. Nytki kävi samallain D: en kattonu tähän ruutuun nii unohin mitä olin sanonu, voiko tää olla normaalia kun oon vasta 16 vuotias.. Mulle ei maistu ruokakaan tän pahoinvoinnin takia ja pahimmillaan se olo on joskus aamuyöllä. 4-6 aikaan :(.. kaikki tieto olis tervettullutta mua pelottaa mennä lääkäriin..

  #32621
  EveP
  Participant

  Lääkäriin, mars vaikka pelottaisi. Saisit mielenrauhan kun tutkivat ja jos ei mitään löydykään. Saattaa tuo olla mmigreenityyppistäkin särkyä.

  #32691
  jyrkiap
  Participant

  Lääkäriin, komppaan EveP:tä. Parempi sinulle mitä pikimmiten menet, vaikka kuinka pelottais. Tiedät sitten enemmän kun tutkitaan, ja se rauhoittaa. Saat myös oikeata lääkitystä huonoon oloon ja kipuihin.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.