Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#74659
mummustyle 56
Participant

Kyselin sytosta kieltäytyjiä ja arvelinkin että eipä sellaisia juuri ole. Onkohan asia jotenkin sellainen että siitä ei ehkä haluta puhua?
Olen 67, syöpä oikeassa rinnassa gradus3, HER2 +, ES 90 ja PR 80%, N0, T2. Eli paikallinen syöpä, ei imusolmukkeissa löydöksiä.

Täysissä ruumiin ja sielun voimissa otin riskin elämänlaadun puolesta, enkä ottanut sytoja. Sädehoidon ja hormonaalisen hoidon (Letrozolin) kyllä käyn läpi.
Nyt kyselen onko kenellekkään tarjottu sädehoitoa 5 kertaa eli työviikko entisen tilalle, min. 15 kertaa kolmen viikon aikana? Onko kokemuksia tällaisesta nopeutetusta sädehoidosta ?
Asiasta löytyy hyvin vähän tietoa kun ei tuo lääkärikieli oikein taivu että voisi etsiä englanniksi. Mietin haittavaikutuksia pidemmällä ajalla. Vaikea löytää jonkinlaita tilastotietoa esim. myöhemmin ilmaantuvista keuhkosairauksista, siitä onko tätä menetelmää käytetty pidemmän aikaa jossakin ja millaisilla sätelyannoksilla. Löytyisiköhän täältä joku tietäjä?

Pike, uskon että on todella ”jännää” odottaa vuositarkastuksia, minulla ei ole vielä se aika mutta mietin usein miten saisin takaisin sen rentouden jolla suhtauduin seulonta mammoihin. Tämän syövän löysi vajaa vuosi seulonnasta. Eihän sitä voi pelossa elää seuraavaa kahta vuotta, puhumattakaan pidemmästä ajasta. Luin jostain että 60% uusimisista ilmaantuu max 2v sisällä. Saitko osteoporoosin Letrotzolista?

Pelokas1, koska minulla ei ole sytoista kokemusta, en voi sanoa mitään kovin viisasta mutta pidän peukkuja että hoidot menee vähän helpommin loppuosaltaan.

Tsemppiä kaikille ihanille ihmisille, kaunis talvi väistyy ja kevät tulee, nautitaan täysin rinnoin :-D