Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#74603
karoliin
Participant

Hei vaan kaikki tutut ja uudemmat!

RauhassaVain, ikävää että sinun kohdallasi olikin sitten jo kyse invasiivisesta syövästä. Onneksi se on nyt saatu pois. Miten olet jaksellut? Tuleeko sinulle tuon myötä jotain lisätoimenpiteitä vai meneekö hoito jatkossa saman protokollan mukaan kuin mikä tämän AIS:n vuoksi tehdyn kohdunpoiston jälkeen?

Minulla toipuminen sujunut hyvin, ja nyt reilu kolme viikkoa leikkauksesta ei enää mitään tuntemuksiakaan ole jäljellä siitä että olisi leikattu. Normaalisti kaikkea jo teen, mutta kai vielä pitää jokunen viikko odotella ennen liikuntaharrastusten jatkamista. Minäkin sain jo patologin lausunnon ja poistetut kudokset oli puhtaat, mutta jotain mainintaa oli että reaktiivisia muutoksia kohdunkaulassa eli ymmärtääkseni HPV-tulehduksen jälkiä nämä siis. Todellakin vahvistui ajatus siitä, että kohdunpoistoon meno oli nyt minun kohdalla oikea päätös.

Tsemppiä tulosten odotteluun Tipuka! Isoja asioita sinulla mietittävänä. Hyvä että olet saanut aikaa pohtia lapsiasiaa ja toivottavasti nuo tutkimustuloksetkin mahdollistavat sen seurantalinjalla jatkamisen eikä kohdunpoistosta keskustelu olisi ainakaan vielä ajankohtaista.

Voimaa ja valoa kaikille!