Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#74427
Silmu
Participant

MillaMaaria, ikävää että olet joutunut kokemaan kipuja saamatta niihin apua. Minulla oli muistaakseni toinen päivä leikkauksen jälkeen kivulias, mikään ei tuntunut toimivan enkä muista mikä sitten lopulta tepsi. Muuten en kipuja ole juuri kokenut (tai sitten olen jo unohtanut ne), mutta tietysti kaikenlaista muuta kurjuutta ja epämukavuutta hoitojen aikana.

En tiedä millaista ristiriitaista tietoa olet saanut, mutta 1C-luokituksen saaneissa syövissähän tulee sytostaatit jatkohoitona riippumatta muista tekijöistä. Itselläni sama luokitus, mutta kasvain vielä high grade mikä jo sekin yksinään olisi taannut jatkohoidot. Syöpämarkkeri ei kaikilla nouse. Munasarjasyöpää tutkitaan tosi paljon, joten tietoa kyllä löytyy, mutta eipä sitä kannata välttämättä lähteä etsimään.

Itse olen kokenut saaneeni todella hyvää hoitoa (HUS), mutta kun syöpädiagnoosi tuli puskista ilman mitään oireita, niin onhan se ollut iso kolaus muuttua terveestä ihmisestä sytostaattien runtelemaksi. Silti otan mielelläni kaikki mahdolliset hoidot nyt ja toivon, että olen yksi niistä onnekkaista joilla sairaus ei uusiudu.