Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#74407
Tuulikki_
Participant

Hei kaikille,
Uskaltauduin tänne minäkin kirjoittamaan. Edellispäivänä sain soiton, että loop-hoidon tuloksena adenokarsinoona in situ. Jalat petti alta. Lääkäri korosti, että kyse ei ole syövästä ja kaikki paha on patologin purkissa. Mutta kuitenkin Omakannassakin lukee ”pintäsyöpä” ja todennäköisesti minulle tehdään kohdunpoisto. Pelottaa ja ahdistaa, eikä oikein nukutuksikaan saa.

Soitin tänään vielä sairaanhoitajalle, koska pelkään että vaikka paikallisesta muutoksesta onkin kyse, voiko näitä muutosalueita löytyä vielä lisää. En saanut selkeää vastausta. Koko ajan tämän prosessin aikana olen kuitenkin saanut huonompia uutisia kuin mitä on oletettu ja siksi varmaan nytkin panikoin.

Teksti taitaa olla yhtä sekavaa kuin ajatuksenikin tällä hetkellä, pahoittelut siitä… Pahinta on tämä jatkuva odottelu! Koko homma lähti käyntiin jo toukokuussa -22 papaseulonnan tulosten jälkeen. Miten ihmeessä te pysytte tolkuissanne tämän kaiken keskellä? Onneksi löysin tämän palstan, näitä tekstejä lukiessa vähän helpottaa :)