Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#74290
Irishellevi
Participant

Hei, olen uusi täällä. Toissa syksystä alkaen olen saanut sytostaatti hoitoja munasarja syöpään, jossa etäpesäkkeitä eri puolilla. Myös maksassa pieni. Joten: etäpesäkkeiden kanssakin voi elää.
Alkuvuonna olo parani, kun tiputtelu oli lyhyttä ylläpitohoitoa 3 viikon välein. Kesällä taas syöpämarkkeri vähän kohonnut ja alkoi uusi 6 kerran sarja toisella sytostaatti kombolla, nyt 4 viikonvälein, onneksi. Koville on ainakin viikko pari tiputusten jälkeen ottanut, olo kuin junan alle jäänyt. Nyt alkaa uusi jakso, tablettihoitoa ylläpitohoitona. Toivottavasti se toimii ja jaksamista lisäisi.
Ihanien lastenlasten elämää haluaisi vuosia vielä nähdä. Voikun toivoisin, että ajoissa olisin mennyt outoja vatsaoireita valittamaan. Ihmisille puhunkin avoimesti tästä, että pikkuisiakaan kipristelyjä ei pidä ihmetellä vaan hakeutua tutkimuksiin. Toivon samaa kokeneille ja varsinkin teille nuorille ja työikäisille, että pitäkää ensisijaisesti huolta itsestänne.
Elämä jatkuu syövänkin kanssa, vaikka toisenlaisena. Hyvää joulunaikaa sinulle, kaikille teille. Kiitos iso hoitaville tahoille, Iris