Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#74063
-Vilja-
Participant

Tervehdys pitkästä aikaa!

Uusia ryhmäläisiä on tullut paljon sitten viime vierailuni, tervetuloa.
Joku kysyi hiuksista. Minulla oli viimeiset sytostaatit viime vuoden elokuussa. Lokakuussa hiukset alkoivat kasvaa ensin valkoista untuvaa, sitten teräksenharmaata. Nyt hiukseni ovat saman väriset kuin ennen hoitoja, kastanjanruskeat ja joukossa hiukan ”harmita”, minun tapauksessani valkeita. Hiukseni ovat aina olleet tuuheat ja vahvat, näin nytkin, ainoa ero on että ne kasvavat nykyään kiharoina!
Pituutta hiuksilleni on n 18cm (kun venyttää kiharat suoriksi) ja kuontalo on niin runsas että monet ovat luulleet sitä peruukiksi 😂
Hirveän pitkältä tuntui kyllä aika hiuksia odotellessa.

Seksistäkin kysyttiin. Mitään seksihaluja ei kyllä ollut leikkauksen jälkeen, turvonnut arpinen keho tuntui hankalalta ja vieraalta.
Mies ei mitenkään asiaa kiirehtinyt. Itse tein päätöksen kun määrätty sairausloma päättyi, että jos töihinkin pitäisi pystyä niin kai sitten seksiinkin. Alkuun jännitti meitä molempia, mutta hyvinhän se sitten sujui. Kipuja ei ollut, mutta oma pää vaati totuttelua kun en kokenut itseäni enää kauniiksi arpisena ja kaljuna.

Imusolmukkeiden poiston vuoksi minulle jäi pysyvä lymfaturvotus enkä vieläkään ole sinut kehoni kanssa.Kompressiovaatteet eivät ole mitään seksitamineita ja niiden riisuminen ja pukeminen käy ihan työstä. Kiskon supertiukat, paksut ”sukkahousut” jalkaan liukusukan ja tahmapintaisten puutarhakäsineiden avulla. Useamman minuutin homma.
Onneksi mieheni sanoo minua edelleen kauniiksi, hänen tukensa on kullan arvoista.

Hyvää pikkujouluaikaa toivoen, Vilja❄️