Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#74062
NeitiToivo
Participant

Hei kakki,

RauhassaVaan, tuo positiivisuutesi ja sellainen rauha mitä kirjoituksesi huokuu tuosta ikävästä tilanteestasi huolimatta on ihailtavaa ja varmasti kokemuksesi ja ajatuksesi ja kuinka tuot ne ilmi, auttaa monia muita tätä lukevia vielä tulevaisuudessa. Onhan nuo uutiset varmasti äkkiseltään musertavia kun niitä äitiystoiveita on. On hienoa, että tuot keskusteluun noita vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia jatkoon. Äitiyteen on monta eri tietä ja äitiyttäkin niin erilaista, kaikki yhtä arvokkaita ja kaikki kokemukset yhtä merkityksellisiä. Nyt siis juuri näin että asia kerrallaan, ensin itsesi kuntoon ja kiitollisena siitä että oma tilanne on ajoissa huomattu ja sen hoidon saa. Sen jälkeen kohti unelmia, keinot löytyy tavalla tai toisella kyllä :)

Syksy, hyvä kuulla että olet toipunut hyvin ja mitään löydäksiä ei enää ollut.

Karoliin, onneksi sillä voi hieman lohduttautua, että nämä taitaa olla ns rutiinitoimenpiteitä. Ainahan jotain voi mennä pieleen, mutta todennäköisyydet ovat kyllä reilusti sillä puolen että tästä selvitään ongelmitta. Kyllä varmasti onkin parasta, ettei liikaa mieti tai murehdi mitään etukäteen.

Itsellä ei ole jäänyt mitään vaivoja. Enää ei ole ilmennyt minkäänlaisia kipujakaan. Fyysisesti voin oikein hyvin. Henkisesti ajatukset pyörii aina vähän enemmän niissä tulevissa seurannoissa. Väkisinkin on tullut luettua enemmän HPV:sta, näistä muista mahdollisista syövistä jne. Kyllähän se sellainen jännitys piilee että jos se hpv siellä edelleen on niin jatkaako se muutosten tekoa johonkin ja mitä sitten. Yritän kuitenkin olla miettimättä liikaa ja joka päivä olla iloinen siitä että nämä löytyi ja olen nyt kunnossa.

Iloa ja valoa kaikkien teidän päiviin.