Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Gynekologinen syöpä leikattu Vastaa viestiketjuun: Gynekologinen syöpä leikattu

Vastaa viestiketjuun: Gynekologinen syöpä leikattu

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Gynekologinen syöpä leikattu Vastaa viestiketjuun: Gynekologinen syöpä leikattu

#73976
ToivoaJaValoa
Participant

Hei Rae,
tuntuupa hyvältä, kun kirjoitit. Toivon kipinä syttyi, kun nyt tiedän, etten ole ainoa. Luin jostain ketjusta adenokarsinoomasta, mutta aloitin tämän ”oman” keskustelun, jottei tule hirveästi väärinymmärryksiä. Onhan se tietenkin eri asia, jos joku on saanut vasta tietää sairastavansa adenokarsinoomaa kuin se, että se on jo leikattu. Minulta se saatiin leikattua pois enkä tarvinnut muuta hoitoa. Leikkaus tehtiin tähystämällä, joten sain siitä 5 pientä arpea, joista yksi on navassa piilossa. Vähän erilaista kuin sinun arpesi. Minulla tosin on pitkä arpi navasta alaspäin (se tuli siitä, kun paksusuoleen tuli tulehdus ja kirurgi leikkasi n. 20 cm:ä pois paksusuolesta ja tyhjensi paiseen). Miten olet pärjännyt arven kanssa?

Kävin Syöpäsäätiön sopeutumisvalmennuskurssilla ja tykkäsin siitä kovasti. Kämppiksen kanssa pidämme yhteyttä puhelimitse.

Voin sanoa tähän kohtaan, että en ole enää akuutissa vaiheessa, vaan käsittelen tapahtuneita. Onneksi löysin tämän keskustelufoorumin.