Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#73937
NeitiToivo
Participant

Hei RauhassaVaan,

Ahdistava ja stressaava on varmasti tiesi ollut. Paljon odottamista ja epätietoisuutta omasta terveydentilasta ja samalla henkisesti käyt tuota lapsiasia- kriisiä mielessäsi läpi. Ihan varmasti on ollut rankkoja ja epätöivoisia hetkiä. En oikein osaa muuta neuvoa kun että yrittää jäsennellä ne asiat ja hyväksyä sen että ottaa asian kerrallaan. Sulla on löydetty tosi pelottavia terveysongelmia. Onneksi olet nyt hoidossa ja saanut sellaiset tutkimukset, että sieltä ei pitäisi jäädä nyt mitään huomaamatta ainakaan. Vaikka kuinka ahdistuneet tuntemukset on nyt niin pitää vaan odottaa niitä tuloksia ennenkuin maalaa kaikki pahimmat skenaariot mieleensä. Onneksi olet nyt hoidossa, ja nimenomaan ajankohta on oikea, sinulla ei ole vielä invasiivista syöpää, sinut hoidetaan kyllä kuntoon. Sitten kun tulokset ja tieto jatkosta tulee, alat sitten käsittelemään niitä asioita mitä se mahdollinen hoito tuo tullessaan. Onneksi sinulla on lähipiiri jolle puhua, tänne saat aina tuntojasi myös purkaa ja varmasti tarvittaessa myös ammattiapua saa niihin tunteisiin jos tuntuu että omien ajatusten ja ahdistuksen kanssa ei pääse eteenpäin tai romahtaa.

Syksylle myös kovasti tsemppihaleja, me ollaan henkisesti sinun tukena. Ja kaikki menee varmasti tosi hyvin myös sinun kohdallasi.

Vertaistuki on kyllä mittaamattoman arvokasta. Tässä on monta mahtavaa naista ollut kokemassa samoja asioita samaan aikaan. Itseäni on lohduttanut ehkä juuri se, etten ole näiden asioiden kanssa yksin. Ei ole tarvinnut tuntea häpeää tai miettiä olisinko voinut elää jotenkin toisin ja ehkäistä tämän erilaisilla valinnoilla. Olen kokenut että muut ymmärtävät mitä tässä on läpikäynyt ja samalla voinut jollain tapaa auttaa muitakin omien ajatustensa ja tuntemustensa läpikäymisen kanssa.

Kaikille oikein paljon valoa tulevaan ja rohkeutta ja voimia tuleviin päiviin.