Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#73933
karoliin
Participant

Hei, liitynpä minäkin tänne. Toista kuukautta sitten ensimmäisen kerran eksyin keskustelua lukemaan, kun 3 kk takaisen papa-vastauksen ACG-FN googlettaminen tänne johdatti. 2 v sitten kävin 30v joukkoseulonnoissa, joissa lievä solumuutos. 6 kk päästä perusterveydenhuollossa tehdyssä kontrollissa papa normaali… Yllärinä tuli kutsu 2-vuotiskontrolliin joukkoseulontoihin, ja onneksi tulikin, kun siellä sitten löytyi tämä vahva solumuutos.

Kaksi viikkoa sitten kävin kolposkopiassa ja samalla tehtiin LOOP-konisaatio. Lääkärin mukaan ei silmille näkyvää syöpää ollut eikä ollut erityisen huolestuneen oloinen, mutta kyseli tarkkaan lapsilukuasiat ja valmisteli siihen että kohdunpoisto voi olla edessä. Meillä lapsiluku täynnä, kolme alle kouluikäistä lasta. Tänään luin sähköisestä hoitopalautteesta, että käynnillä otetun papan vastaus oli jo tullut ja siinä AIS. Vaikka juuri tuohon olin osannut valmistautua sen perusteella mikä fiilis kolposkopiakäynnistä jäi ja mitä olin asioista ottanut etukäteen selvää, niin oli se iso järkytys silti.. Ensi viikolla pitäisi tulla loputkin tulokset mm. loop-palasta ja tieto jatkosuunnitelmista.

Fiilikset vaihtelee. Välillä sitä pyörittelee mielessä pahimpia skenaarioita, mutta enimmäkseen pystyn olemaan luottavaisena siihen että kaikki järjestyy. Kiitos teille jotka olette jakaneet rohkaisevia tarinoitanne tänne, oon löytänyt niistä paljon lohtua omaankin tilanteeseen.