Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#73561
Sumussa
Participant

Heippa NeitiToivo!

Lohduttavaa kuulla sinun matkasi, helpottavaa kuulla, että on muitakin samoissa fiiliksissä olevia vaikka ei tätä kenellekään toivoisi läpi käytäväksi.

Täällä myös samaa hoitohenkilökunnan suusta, jatkuvasti sanotaan ettei ole hätää ja ei vielä ole syöpää. Silti tietenkin kuoleman ja menettämisen pelko nostaa päätään ajoittain joten samaistun kyllä sinun tunteisiin. Jatkuva tulosten odottelu,oma kannan selaaminen ja soiton odottelu on kyllä tässä raastavinta. 😔

Sain tänään puhelun Oyssista. Kolposkopiassa HSIL joten looppi kutsuu. Jännittää looppaus jo nyt, ajan pitäis tulla postissa. Sanoi että viimeistään on looppaus 2kk päästä, tuntuu taas niin pitkältä ajalta odottaa, pelkään ettei se jää tähän muutokseen vaan löytyy pahempaa.

Mulla kipuja kohdunkaulalla, Kolposkopian jälkeen oon kärsinyt hillittömästä kuivuudesta eikä kukaan oo löytänyt sille syytä. Ärsyttävä vaiva.

Mä oon 27v ja lapsetkin on tehty, oon sun kans samoilla linjoilla, että mikäli jotain pitäisi poistaa niin mielellään kaikki sitten pois, ettei jäis tämä pelko kalvamaan mieltä pidemmäksi aikaa.

Tsemppiä sinulle myös, täällä ollaan mikäli kaipaat seuraa!