Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#73506
Silmu
Participant

Rae, ei sinua kyllä helpolla päästetä! Tai jos elämä tosiaan haluaa vain tarjota muuta ajateltavaa. Yksi kaveri oli juuri rintasyöpäleikkauksessa ja sain aivan sietämättömän huonekaverin. Jospa olivat ajatelleet, että parempi nuoren naisen ahdistua huonekaverista kuin syöpäajatuksista.

Minä kävin sitä ihottumaani näyttämässä lääkärille kun eilisten parin antihistamiinin jälkeenkin oli aamulla levinnyt laajemmalle. Selvä yliherkkyysreaktio, mutta mistäpä sitä tietää mille. Kortisonikuurin sain, annettiin heti pari pilleriä kun apteekit olivat jo ehtineet mennä kiinni ja nyt tuntuu jo vähän helpottavan. Lueskelin, että jos sytostaateista johtuu, niin voi ottaa kortisonia kotona edellisenä iltana, ehkä täytyy taas soittaa ja kysyä.

Tuliko teille mitään tuntemuksia sytostaateista ensimmäisellä kerralla, siis siinä kun aluksi hiljalleen tiputellaan ja katsellaan tuleeko reaktiota? Minulla alkoi vähän jotain tuntumaan kurkussa ja nenässä (vähän kuin flunssaa), mietin onko se nyt oikea tuntemus vai kuvittelua, sitten tulikin hoitaja sanomaan että olisi jo tullut reaktio jos tulisi ja laittoi tippumaan nopeammin. Se tuntemus hävisi vähän ajan kuluttua, ehkä oli vaan jännitystä.