Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#73462
Silmu
Participant

Magia, sepä se kun ei osaa reippaasti tökkäistä! Innohep menee sillä tavalla, että etsiskelen vähiten kivuliaalta vaikuttavan paikan ja sitten silmät kiinni hengitellen painan ruiskua kunnes se viimein menee ihon läpi. Ei se edes satu, mutta se kivun pelko onkin pahempi kuin kipu. Toivottavasti se valkosolupiikki ei kirvele. 😬

Onko teille tullut suuvaivoja sytostaateista? Rintasyövän sairastanut tuttu kertoi, että tiputuksen ajan piti imeskellä jääpaloja ja se jotenkin auttaa. Minulla on vielä paikkaamattomia reikiä kun kuntapuolelle joutuu aina muutaman kuukauden odottelemaan seuraavaa aikaa ja nyt piti taas siirtää kun olin sairaalassa. En saanut selvää lääkärin vastauksesta kannattaako hampaita paikata hoitojen aikana vai ei, kun paikkaus on kai infektioriski mutta onhan se reikäkin. Täytyy kokeilla saisko hoitajalta selvemmän vastauksen.

Ja olisko muuten vinkkejä miten kannattaa itseään hoitaa sytojen aikana? Iho kuivuu, niin sitäkö sitten rasvaillaan päivittäin? Lisäksi ilmeisesti jotain kosteuttavaa kaikille limakalvoille? Ja varalle ummetus- ja ripulilääkettä kun ei tiedä kumpaa tarvitsee.