Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#73394
murunen
Participant

Kiitos vinkeistä koskien jalkasärkyjä ja päähinettä. Nyt on todenteolla alkanut hiukset lähtemään joten taitaa olla aika ajella hiukset pois…Kyllä kirpaisee mutta en jaksa enää käteen jääviä hiustuppoja ja joka paikassa olevia hiuksia.

Mulla leikkauksesta toipuminen vei 6 viikkoa ja ensin sain sairaslomaa 4 viikkoa jonka jälkeen sitä jatkettiin 2 viikkoa. Ja lisää sain sairaslomaa siihen asti että eka sytostaattihoito annettiin. Lääkäri kirjoitti nyt sairaslomaa kerralla 4kk eli siihen asti kun hoidot loppuu. Tämä oli minun toive ja hyvin siihen suhtautui. Olen siis hoitavalta lääkäriltä saanut aina sairaslomaa jatkoa.

Mulla on pitkä arpi ja pikkusen on vielä joistain kohdin arka. Minut siis leikattiin 25.4. On ollut monenlaista takapakkia mm haava aukesi mutta nyt alkaa tuntumaan että voi ihan normaalisti olla ja elää haavan kanssa. Kirkuvan punainen on ja mutkainen. Ei mikään suora viiva.

Eilen mulle laitettiin laskimoportti kun on niin huonot ja hauraat suonet. Vähän tahtoo haavaa jomottaa…särkylääkettä olen ottanut. Onko kellään muulla laskimoporttia? Onko ollut hyvä käytössä?