Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#73359
Magia
Participant

En tiedä onko Murunen samanlaista jalkojen särkyä kun sinulla mutta itsellä 2-3 päivää jalkojen särkyä hoidon jälkeen ja siihen olen ottanut illalla särkylääkettä ja sitten muuten jalkapohjat tuntunut vähän sellaiselta turralta välillä. Jonain päivinä jalat on sellaiset huterat. Olen koittanut jalkakylpyjä ja jalkojen hierontaa rasvalla. Jossain ohje lappusessa oli että 5 litraa haaleaa vettä, 1 dl merisuolaa ja jalat vartin siinä. En tiiä auttaako miten mutta ei niistä itsellä haittaakaan ole ollut.

Toivon ettei kellään tule sellaista karmeaa koko kropan kutinaa mitä mulla alkoi tulla 3.kerran jälkeen. Ei auttanut Histec ja 5. kerralla sain kortisonia eikä sekään oikein auttanut eikä kunnolla myöskään kovempi antihistamiini joka samalla väsytti. Nyt on parempi tilanne (sain jälleen kortisonia). Toivottavasti ei pahene nimittäin sellainen karsea kutina jota ei kannata raapia on aika rasittavaa pidemmän päälle.

Se on kyllä hyvä että on noi yleiset kohdunkaulansyövän seulannat kun tälläiset syövät jää helposti havaitsematta. Itselle tuli taas kutsu seulontaan ja kysyin hoitohenkilökunnalta onko mun nyt tarpeen siellä käydä niin kyllä he kuitenkin sitä suositteli.