Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Juuri todettu syöpä Vastaa viestiketjuun: Juuri todettu syöpä

Vastaa viestiketjuun: Juuri todettu syöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Juuri todettu syöpä Vastaa viestiketjuun: Juuri todettu syöpä

#73212
Sabbe85
Participant

Hei kaikille,

Minulla on myös todettu rintasyöpä joka ei parane. Minulla löydettiin tämä maaliskuun lopussa ja mammot + ultra ja koepalat eka, sitten magneettikuvauksiin. Tämän jälkeen varattiin jo alustava leikkauspäivämäärä. Mutta sitten tulikin aika TT kuviin. TT kuvista ilmeni sitten että oli levinnyt luustoon. Koko suunnitelma muuttui. Kaiken päälle vielä tuli ilmi PTEN-geenivirhe. En vaan vielä voi käsittää tätä että tämä on minussa, ainoa oire mitä mulla on patti rinnassa.
Viikon päästä pitäisi lääkkeiden aloittaminen, Procren Depot pistos, letrotsoli, Ibrance ja hammaslääkärikäynnin jälkeen Xgeva pistos. Onko kenelläkään kokemuksia näistä?

Minulla myös 2 lasta, 11v ja elokuussa täyttävä 8v. Olen ns yksinhuoltaja, lapset ovat joka toinen viikonloppu isän luona. Pelottaa että miten ne pärjää jos en ole täällä, mites koulunkäynti kun esim isä on suomenkielinen ja lapset käy ruotsinkielistä koulua ja muutenkin pärjääkö ne oikeasti isän kanssa? Ja se että ne joutuisi vaihtaa koulua ja muuttaa kaupunkiin..

Tsempit kaikille.