Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee Vastaa viestiketjuun: Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee

Vastaa viestiketjuun: Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee Vastaa viestiketjuun: Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee

#72908
Rekki
Participant

Moro pitkästä aikaa!

Kyllä tämä tässä menee, PSA on pysynyt 0,01 – 0,04 väleillä. Eturauhasen Cleosonin arvot olivat kaksi 8 ja kolmas 9, neljäs oli nollissa, eli aika paha, TT-kuvissa näkyi, että tauti oli tullut läpi, rakkuloihin asti.

Doctores sanoi jotta sädetetään samalla lantion imusolmukkeihin, melko varmaan sielläkin on jo alkua. Hormonihoito Eneton, sitä ehdottivat, että ota loppuun tämän 3 kk satsi ja puoli vuotta Cascadeksiä.

Sain viisi viikkoa sädetystä, 25 annosta yhteensä. HUSissa olisi saanut 60 annosta, 12 vk. Kysyin, miksi vähemmän. Vastaus, meillä on uusimmat ja parhaimmat laitteet ja saat samalla kerralla lantion sädetykset.

Hoidon jälkeen lähtiessä sain vastauksen, että ei minun tarvitse käyttää Casadexin jälkeen hormonihoitoa, -tekiköhän se ja sädetys jo ikuisen eunukin 🤔😉. Olihan testo silloin jossain 1-2 arvoissa. Pikku hiljaa se on noussut, oon pelännyt, että PSA alkaa kasvaa, mutta samoissa se on vielä pysynyt.

Mietin nytkin, jos olisin jäänyt odottamaan Meilahteen pääsyä, -korona jyllää edelleen ja sydänleikkauksia on monta kertaa siirretty, ystävän läppää mm:ssa
Ikää hänelläkin on, niin….

Arvoista, iästä ja jo ennen saaduista sairauksista taitavat arpoa nyt sairaaloiden päättäjät, kuka pääsee eteenpäin vai ekana koronapotilaat. Ikäviä päätöksiä keneltä tahansa.

Melko varmaan olisin edelleen jonossa, pelkkää hormonihoitoa, ja ärhäkkä syöpä olisi voinut levitä siitä huolimatta pitkälle – hautaan asti?

No, tässähän olisi olo kuin olisi syöpää ollutkaan, ellei vaimo sairastunut siihen syksyllä, aivan puskista selvisi. Ja piti olla ihan pikku leikkaus, robotilla,. Laittoivat kuitenkin patalogille näytteen ennenkuin lopettivat leikkauksen. Ja pahanlaatuinen, koko maha auki jne. Nyt hän jo liikkuu normaalisti ja todennäköisesti se ei uusi/leviä.

Tätähän se on vanhenemilla ihmisillä. Vaan eletään mahdollisimman normaali tavoin.

Tsemiä kaikille!!

-Rekki