Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Läheiselläni on syöpä Braftovi ja BRAF V600E mutaatio Vastaa viestiketjuun: Braftovi ja BRAF V600E mutaatio

Vastaa viestiketjuun: Braftovi ja BRAF V600E mutaatio

Etusivu Keskustelufoorumi Läheiselläni on syöpä Braftovi ja BRAF V600E mutaatio Vastaa viestiketjuun: Braftovi ja BRAF V600E mutaatio

#72898
Tiiapa
Participant

On levinnyt maksaan ja muualle. Ei leikattavissa. Emokasvaimen sijaintia ei tiedetä.

Alusta lähtien oireidenmukaista hoitoa. Annettiin ymmärtää usealta taholta, että tilanne on erittäin huono ja pistettiin jäihin kaikki toimenpiteet jotka oli tarkoitus tehdä sen jälkeen kun leikkaus harmiittomien polyyppien poistamiseksi oli tehty. Tässä leikkauksessa löydettiin ensimmäinen kasvain.

Tällä hetkellä olen itse melko hyvässä hapessa, mutta teen lyhyempää työviikkoa, koska kaikki tämä vie voimia. Alussa ahdistus ja pelko olivat todella voimakkaat ja kävin keskustelemassa psykologin ym. luona, mutta en kokenut saavani heiltä apua.
Parhaan avun olen kokenut saavani keskusteluista ystävien kanssa ja myös lukemalla muiden syöpäsairaiden läheisten kertomuksia.

Olen myös pyrkinyt löytämään toivoa muun muassa etsimällä tietoa uusista lääketutkimuksista ja toivon, että löytyisi jokin uusi, parempi lääke.

Joku lääkäri oli sanonut, että koskaan ei myöskään pidä unohtaa ihmeen mahdollisuutta ❤️

Mielelläni kuulisin myös miten uudet hoidot tehoavat miehelläsi.

Braftovia on meille väläytelty seuraavaksi lääkkeeksi.