Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#72631
Talvi72
Participant

Hei Maggie, Sohvi, Rae ja muut!

Arkaille päätin vihdoin tänne kirjoittaa. Olen kyllä koko ketjun lukenut ja myötäelänyt teidän kaikkien mukana. Voi miten hyvin olette tuntojanne tänne kirjoittaneet ja mieltä askarruttavia asioita purkaneet. Niin monet tuntemukset ja asiat ovat osuneet ja uponneet omalla kohdallani ihan täysin. Kuten tämän foorumin nimikin. En voi sanoa pelkääväni kuolemaa. Miten pelätä sellaista mistä ei tiedä ja mitä ei ole vielä kokenut. Mutta kipuja kyllä pelkään ja aikaa ennen kuolemaa kipujen kanssa. Niitä pelkään. Mutta se ei onneksi ole ihan vielä ajankohtaista kohdallani. Senpä vuoksi en sitä vielä enempää mieti enkä murehdi.

Voi kun osaisin tänne kertoa omia tuntojani. En niistä ole juurikaan kenellekään avautunut. En ole halunnut läheisiäni niillä säikytellä. Sen olen huomannut että kuolemasta puhuminen saa kyllä läheiset ja ystävät vaivautuneiksi. Ehkä en ole osannut asiaa riittävällä vakavuudella lähestyä. Ehkä minullakin on hieman taipumusta mustaan huumoriin. On ollut hyvin voimaannuttavaa lukea täältä teidän kommentteja taudin kulusta, lääkkeiden vaikutuksista, tehoamisesta ja myös siitä mitä sitten kun ei enää hoitoja anneta. Suuri suru siitä että osa kirjoittajista on jo sulkakynän laittanut telineeseen ja poistunut joukosta, toivottavasti kuitenkin sinne valoon, Nangialaan tai taivaaseen. Mikä itsestä omimmalta tuntuu.

Mutta nyt nukkumaan. Vähän on karannut väärälle vuorolle tämä mun sisäinen kello.
Voimia ja niitä pieniä ilon oivalluksia teille kanssakulkijoille.
-Talvi72