Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

#72534
jukarhu
Participant

Tervehdys Lynx
Hyvä, että olet ollut aktiivinen ja jatkanut seurantaa. Kun leikatuilla PSA:n pitäisi pysyä mittaamattomana. Tuo mittaamattoman raja-arvo vaihtelee alueittain. HUS:n alueella raja on < 0,05. Jonka jälkeen jatkohoidosta tulisi lääkärin kanssa keskustella.

Kaksi perättäistä mitattavaa tulosta, vaikkakin linearisena, on merkki siitä, että jossain tämä ERS on lymyillyt ja on nyt sitten nostamassa päätään.

Mielestäni, sinun kyllä tulisi hakeutua jatkotutkimuksiin. Kuvantaminen on kehittynyt huimasti ja uusilla merkkiaineilla kuvattuna, pienetkin esiintymät voivat paljastua. Mahdollisia jatkohoitoja löytyy useita, joihin olisi hyvä päästä ajoissa. Tuolloin hoidot olisivat helpompia, kun mitä myöhemmin, mahdollisesti laajemmalle levinneen taudin hoidot.

Syöpäjärjestöjen vertaistukiryhmistä löytyy kollegoita, joiden kanssa kannattaa keskustella. Heiltä saa hyviä vinkkejä uusiutuneen taudin kanssa selviämisestä. Yhteystietoja löytyy järjestöjen netti sivuilta, taikka järjestöjen julkaisuista.

Minua voit lähestyä yv:nä mikäli tunnet tarvetta.

Kaikkea hyvää, loppu syksyyn.