Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#72478
Aurinkoinen
Participant

Kiitos Rae tsempeistä. Sitä on vain jaksettava tuli eteen mitä vain. Halu elää kuitenkin on. Onneksi pääset sinäkin kohta omaan kotiin. Omassa kotona on kuitenkin paras olla😍

Kiva kuulla Mari sinustakin! Toivomme parasta, että markkerit lähtee laskuun. Vähän sama tilanne minulla, markkeri vain nousee.. olen saanut viikottaista hoitoa. Kuvauksen jälkeen selviää mitä jatkossa annetaan. Hiukseni ovat haituvaa, ei ihan hirveästi ole kasvaneet. Sitä odotellessa että saisin edes sången ja silmäripset😁👱‍♀️ avanteen kanssa olen pystynyt tekemään kaikkea; uinut, käynyt porealtaassa ja paljussa. Koskaan avanne ei ole pettänyt yhtä yökatastrofia lukuunottamatta. Eli tuote on hyvä ja sopii minulle😁 ainut ettei vanhat farkut enää mene samalla tavalla jalkaan, painaa ikävästi avannetta. Olen keksinyt muita vaihtoehtoja sitten.

Kauanko ne letkut on sinulla paikallaan? Toivotaan ettei niitä jouduta pitkään pitämään. Kaikki ylimääräiset letkut on tympeitä😐 oletko Mari saanut sivuvaikutuksia sytostaatista? Onko sinulla lähtenyt hiuksia?