Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#72426
Aurinkoinen
Participant

Hei kaikille 🍁🍂

Viikot vierivät yllättävän nopeasti. Viljan loma kuulostaa ihanalta, lämpöä ja rentoa oloa🤍 uskon että tunne sytostaattien jälkeen on mahtava, vaikka varmuutta paranemisesta ei ole. Keho palautuu jälleen ”uomiinsa”. Jäikö sinulla sytostaateista jotakin pysyviä oireita?

Rae tsemppiä vesivahingon kanssa. Olet ainakin saanut pakostakin muuta ajateltavaa kuin syöpä. Minä päätinkin mennä hetkeksi takaisin töihin hoitojen ohella. Saan muuta ajateltavaa. Työ on fyysisesti kevyttä etätyötä joten uskon jaksavani. Tuli tunne että nyt täytyy saada jotakin normaalia tähän ja tehdä jotakin hyödyllistä. Luulen sen piristävän.

Minun hoidot jatkuvat entisellään. Hoitojen tehosta en osaa sanoa, kuvataan jossakin vaiheessa taas. Olo on kyllä hyvä eikä oireita ole. Jospa se olisi hyvä merkki. Toisaalta kasvainmerkkiaine jatkaa nousuaan, sehän tässä tietenkin huolestuttaa. Onneksi arki auttaa saamaan ajatukset muualle ja välillä syöpä unohtuu kokonaan. Kunnes taas sairaala ja hoidot kutsuu.. elämä on nyt tätä, sille ei voi mitään. Olen yrittänyt sopeutua, vaikeaahan se tahtoo olla.

Mukavia syyspäiviä🍂🤍