Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#72355
Rae
Participant

Hei taas ystäväiseni😘.
Ensinnäkin Ashleylle kiitokset kiitoksista, lämmitti mieltä. Hienoa, että sinulla on homma hanskassa, lykkyä jatkoon 😁.
Mitäkö muuta teille kuuluu? Mitenkä Mari ja Aurinkoinen teidän hoidot jatkuvat? Vaikka hiustenlähtö onkin sivujuonne syövän hoidossa, niin on yllättävän iso juttu kuitenkin. Varmaan siksi, että on niin näkyvä ja kehonkuvaan kuuluva asia. Toivottavasti ei ole ollut pahoinvointia?
Itsellä kun poistettiin aikanaan rinta, niin tunsin siirtyvän. ”terveiden kirjoihin” vasta, kun vatsamakkarastani rakennettiin uusi. Vaikkei olekaan alkuperäisen veroinen, on kuitenkin oma. Täysillä mennään uimahallissa, yms…. Silloin parikymmentä vuotta sitten oli kolaus naiseudelleni. Olen kuullut, että mies jättää jossain tapauksissa… Kauheaa.
Nyt kun lähtivät muutkin elimet, niin ei tahtia haittaa. Itsetuntoni ei ole kohdusta, munasarjoista yms kiinni, kun vain saisi ”terveenä kuolla” . Aika on vahvistanut.
Vilja varmaan vielä nautiskelee Välimeren auringosta? 🐬🌴.
Itsellä vesivahinkoevakko jatkuu…. Nyt luovutan väliaikaisen asunnon takaisin omistajilleen, itse hautaudun omaan boksiin pariksi päiväksi. Kuivaajat lähtivät, nyt vielä lattian ja revityn seinän korjaus.
Kaikella on puolensa: en ole ehtinyt miettiä syöpään ollenkaan. Vielä kun Saksan ystäväni kävi täällä, niin ajatukset olivat muualla. Yritän kannustaa nyt häntä. Sairastaa liikkumiseen vaikuttavaa sairautta, joka alkaa näkymään ulospäin.
Vaikea aihe, mutta oletteko tehnyt hoito tahtoa, esim omakantaan? Itse lukaisin uudelleen kirjoittamani toiveet. Eli DNR- päätös ja riittävä kivunlievitys, kun joskus se päivä tulee.. ”Saappaat jalassa” eteenpäin, ei pakolla hengissäpitoa. Vaan en aio vielä minnekään lähteä, aion vielä hankkia uutta kotiin… 😁.
Kaunista syksyä toivottelen kaikille, Joulua kohti mennään🎅💝.