Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#72275
-mari-
Participant

Hyvää keskiviikkoa ystävät 💛

Mukava ”kuulla” teistä! Hauskaa, miten on tullut tavaksi kurkata tänne aika ajoin ja on kiva huomata, jos joku on laittanut kuulumisia.

Törkeitä on nuo painosta huomauttelut, joita saa lukea! Itselläni on paino nyt ylimmillään ikinä! Lymfaturvotus jalassa nostaa sitä paljon ja hoitaja sanoikin, että ei kannata olla huolissaan kiloista, vaan syödä just sitä mitä mieli tekee.

Sinulla Aurinkoinen oli sitten sekä hyviä, että ei niin hyviä uutisia. Toisaalta ne ei niin hyvätkään ovat hyviä niin kauan, kun niihin on lääkettä ja hoitoa. Itse yritän ajatella niin. Pettymys oli varmasti suuri, kun et päässytkään sytostaateista eroon vielä. Voimahaleja ja tsemppiä sinulle 🙏🤗

Kun Rae kerroit varpaastasi, mietin, että olen juuri samanlainen. Kaikki ilmaantuvat uudet vaivat säikäyttävät aina. Yön tunnit ovat pahimpia, jos sattuu heräämään. Kaikki tuntuu silloin kerrostalon kokoiselta!

Minä en vielä saanutkaan hoitoa, vaan aloitetaan vasta syyskuussa. Hoidon kestoa en vielä tiedä. Markkereita seurataan ja sen mukaan mennään sitten.
Tulen käymään hoidoissa kerran viikossa. Lääkäri sanoi, että annos on niin pieni, ettei pitäisi tulla pahoinvointia, ja että hiuksetkaan eivät lähtisi, mutta koska pessimisti ei pety, niin olen henkisesti varautunut muuhun 🙄

Nyt on muutama viikko aikaa hoitoihin ja olemme ensi viikolla suuntaamassa pohjoiseen päin. Yritän ladata akut täyteen nauttimalla kauniista luonnosta ja hyvästä ruuasta, sitten sitä taas jaksaa jatkaa tätä meidän ”urapolkua”.

Mitähän Viljalle kuuluu?

Teille jokaiselle iloa päivään 🌻