Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS-sädehoidon riskien vähentäminen? (SpaceOAR) Vastaa viestiketjuun: ERS-sädehoidon riskien vähentäminen? (SpaceOAR)

Vastaa viestiketjuun: ERS-sädehoidon riskien vähentäminen? (SpaceOAR)

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS-sädehoidon riskien vähentäminen? (SpaceOAR) Vastaa viestiketjuun: ERS-sädehoidon riskien vähentäminen? (SpaceOAR)

#72250
Jallero
Participant

Sitten viimeisen tulin lukeneeksi läpi ”pohdinnan” alavatsani laajasta magneettitutkimuksesta, kun sen Maisasta lopulta löysin (löydettyäni mahdollisuuden tulostaa itselleni ”potilaan/asiakkaan tilanneyhteenvedon”). Siinä todettiin mm. tähän asiaan liittyen, että ”tuumori on kontaktissa rectumin anterioriseinämään, näkyvää infiltraatiota rektumiin ei kuitenkaan ole erotettavissa”. Eli käsittääkseni on *erittäin* lähellä peräsuolta…

”Ahdistelin” sädehoito-osastoa asiasta Maisa-viesteillä, ja viesteihin vastaaminen oli parikin kertaa nakitettu röntgenhoitajille (jotka vastasivat kyllä ihan mukavasti, mutta en pystynyt itse ihan luottamaan heidän asiantuntemukseensa sen suhteen, olisiko minulle geeli pitänyt ehkä asentaa.

Sain lopulta kuitenkin puhelinajan eiliseksi sen urologin kanssa, joka oli eturauhaseeni ”asentanut” kolme kultajyvää säde”tykkien” suuntimisen avuksi. Hän vakuutti minulle, että minun tapauksessani geeli olisi ollut enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Vaikka itselleni jäikin epäselväksi miksi ja miten, niin päätin luottaa tämän tason asiantuntijuuteen ja rauhoittua. Olin nyt kuitenkin oman alkuperäisen huoleni tehnyt mahdollisimman tiettäväksi:-)