Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#72195
-Vilja-
Participant

Hei siskot!

Täällä ollaan syöpiksellä tiputuksessa. Kipupolin lääkäri kävi juuri jututtamassa, tulee myös seuraaviin taputuksiin käymään. Ne voivatkin olla sitten ne viimeiset 🤗! Näin haluan uskoa.
Sain suoran numeron kipupolille jos uusi lääkitys ei toimi.

Maksan kanssa kävi ”ihme”! Maanantain kuvauksessa ei näkynyt mitään huolestuttavaa ja tiistain labrassa Alat arvo oli normaali 😊 Ensimmäisen kerran vuoteen, kun ennen sytoja arvoja nosti reumalääkkeet ja vanhat kipulääkkeet. Helpotus on ihan valtava.

Syöpämarkkerit ovat vielä koholla joten ihan huolettomana en vielä osaa olla. Elokuinen vartalon TT jännittää.
Ripset ovat lähteneet nyt kokonaan viimeisen viikon aikana, ja veikkaan että parin viikon päästä tippuvat viimeisetkin kulmakarvojen rippeet. Päässä kasvaa valkoista untuvaa, vaikka kalju edelleen kiiltelee.

Kahvis kysyit limakalvojen kuivumisesta. Minulla menee sytoina Karboplatiinia ja Paklitakselia jotka usein kuivattavat. Olen ollut onnekas, mitään limakalvo-oireita ei ole tullut, ei edes suun kipeytymistä.
Silmät kuivuivat vain silloin kun itkin kaksi vuorokautta putkeen kun poikani sai sen aivoverenvuodon ja joutui hätäleikkaukseen. Silloin käytin Tears Again- suihketta ja se auttoi.
Mitään genitaalialueen kosteuttajia en myöskään ole lainkaan tarvinnut.

Teitä usein ajattelen Aurinkoinen ja Mari, teillä kun on vielä haasteellisempi tilanne kuin itselläni. Mistä saatte voimanne, kun minäkin välillä jumitun suremaan kuoleman mahdollisuutta.
En pelkää kuolemaa, mutta se surettaa, vielä olisi niin paljon mitä haluaisin nähdä ja kokea. Esim lastenlasten kasvaminen.

Paino on äkillisesti tippunut, haluan uskoa että johtuu vain helteiden loppumisesta ja sen myötä turvotuksen vähenemisestä.
Kahvis, kannattaa syödä aina hyvinä jaksoina kunnolla, niin jaksat hoidot paremmin. Minäkin syön ”kellon mukaan” vaikka nälän tunnetta ei olisikaan.

Meillä on miehen kanssa hääpäivä elokuun viimeisenä. En muista joko kerroin teille että piirsin hänelle lahjaksi oman kunniamitalin jonka korumuotoilija-ystäväni valmistaa nauhoineen kaikkineen.
Hän on todellakin mitalinsa ansainnut. Toivottavasti teillä on kaikilla elämässänne joku mitalin arvoinen tukija ja rinnallakulkija.

Toivon myös kaikille hyvää vointia, ja Kahvikselle vähäoireisia sytostaattihoitoja.
Annetaan kaikkien tunteiden tulla (ja mennä!) sekä nautitaan hyvistä päivistä 🌹