Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#72186
Kahvis
Participant

Kiitos kaikille lämpimistä ”tervetulotoivotuksista” <3 Oma syöpäni oli ehtinyt levitä munasarjojen lisäksi vatsapaitaan ja aortan ja toisen lonkan imusolmukkeisin, että haava on kyllä ihan komea. Ensimmäisinä päivinä hakasten kanssa kotona välttelin kaikkia peilejä suihkussa käydessä, mutta sitten kun haava rupesi erittämään kudosnestettä oli sitä pakko tuijotella tuntitolkulla :D Nyt haava tuntuu loppujen lopuksi pieneltä murheelta.

Olen varannut varmuuden vuoksi kampaajan jo viikon päähän aikomuksena lyhentää hiukset, niin että välttyisin ainakin isompien hiustuppojen käteenjäämiseltä. Onko teillä ollut mitään omia kikkoja käytössä mahdollisen huonon olon helpottamiseen ja onko niitä stytostaatteja montaakin erilaista mitä voi saada? Luin jostain myös että joka paikka kuivuu pahasti hoitojen aikana, onko teillä käynyt näin? Huomenna siis lääkärille ja sitten selviää onko ensimmäinen stytostaattihoito tällä vai ensi viikolla.

Sen verran soittelin tänään työpaikalle, että sanoivat että edetään ihan juuri niin kuin itse haluan töissä käymisen suhteen. Tässä on hyvä puoli se, että korona-aikana etätyöstä on tullut ”normi” ja uskon että jos vointi sallii, pystyn hoitamaan työt kotoa käsin. Sanoin kyllä jo nyt, että hoitoviikoilla en olisi töissä.

Kiitos tuesta ja voimia naiset! Viesteistänne välittyy loistava asenne!!