Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Juuri todettu rintasyöpä Vastaa viestiketjuun: Juuri todettu rintasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Juuri todettu rintasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Juuri todettu rintasyöpä Vastaa viestiketjuun: Juuri todettu rintasyöpä

#72179
Pike
Participant

Tuo pitkävaikutteinen pahoinvointilääke Akynzeo on todella hyvä. Itsellä ei ollut lainkaan pahoinvointia. Lyhytvaikutteisenkin ostin ihan varuilta, mutta eipä niitä juuri tullut otettua kuin muutama pilleri koko kuuden syton aikana.
Itsellä ei ollut allergista reaktiota kuin eka doketakselista ja siihen varmaan itsellä osasyy, kun olin pahoinvoinnin pelossa juonut tosi vähän. Suonet oli kuivat ja kanyylin paikkaakin piti oikein hakea. Tuo allerginen oli lähinnä, että posket alkoi kuumottaa ja alaselässä oli pistelyä. Hoitaja onneksi huomasi ja osasi tulla kysymään. Doken tiputus seis ja vähän keittosuolan tiputusta väliin ja sitten doke hitaammalla tahdilla ensin alkuun. Hyvin meni loppuun se ja seuraavat sytot myös. Seuraaviin sytoihin osasin myös tankata nestettä ennen ja jälkeen syton.
Kannattaa noitten hoitojen aikana kuunnella omaa kroppaansa ja myöntää, että ei jaksa ihan entiseen viisiin. Hb menee auttamattomasti alaspäin (itsellä parikymmentä pykälää: lähtö oli onneksi jotain 155) ja kunto menee alaspäin. Itsekin puuskuttelin kotikatuni ylämäessä.
Omasta mielestä pääsin noitten sytojen kanssa melko helpolla verrattuna, mitä noissa kirjotuksissa ja blogeissa kanssasisaret kirjoittaa.
Tsemppiä !