Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#72175
Rae
Participant

Heissan ystäväni, ja Kahvis, sinulle tervetuloa joukkoon 🦋.
Kerronpa ensin omat kuulumiseni: Eli tein sen ihanan matkan Saksaan ystäväni luo. Onnistui joka suhteessa hyvin. Kun kone kiihdytti vauhtiaan Seutulassa, meinasin purskahtaa itkuun, paluu elämään tuntui ihmeeltä.
TT- kuvaus tosiaan tehtiin, josta lääkäri sitten soittelikin. Eli ei mitään poikkeavaa, markkeri CA 125 oli kokonaista 9 😊. Eli korkeimmillaan oli n. 5500, huima pudotus. Hiukan harvennettiin tutkimusvälejä.
Hyvä, että teillä Aurinkoinen ja Vilja menee paremmin. Viljakin voiton puolella, kauanko sinulla Aurinkoinen vielä sytot jatkuvat?
Kuulostaa tutulta tuntemuksesi Kahvis. Sitä kyllä on aika pyörryksissä alkuvaiheessa, pelätä saa kaikkea. Vaan kun hoitopolku tosiaan alkaa (sytot), niin jotenkin tilanne rauhoittuu rutiinien vuoksi. Vaikea sanoa, kumpi pelotti enemmän, leikkaus vai hoidot… No, iso avoleikkaus minullakin, komea arpi muistona. Onneksi se on sinulla takana, eli selvisit siitä. Mitäkö Kirurgi kertoi?
Vatsakalvolla minullakin oli, pari imusolmuketta tutkittiin (vartijasolmukkeet). Olivat puhtaat. Itsellä tuo halvatun geenivirhe saa tarkkailemaan kaikkea….
Itse tein niin, että kun hiukset alkoivat lähteä, niin pois vaan… Peruukki jäi melkeinpä käyttämättä, huiveilla sain ”uutta lookkia” itselleni.
Sinulle Kahvis on varmaan vaikeaa jättää tavoitteellista urheilu-uraasi. Vaan kysehän on vain siitä ajasta, kun saat hoidot ja toivut. Itsensä ”säästämiseen” kyllä kannattaa panostaa. Itse jouduin jättämään säännölliset uima- ja vesijuoksulenkkini pitkäksi aikaa, vaan nyt on toisin: Tänäänkin kahdesti ollut järvessä🧡🏊‍♂️. Ihanaa. Ainoa, mikä on toisin, ovat neuropaattiset oireet jalkapohjissa, sekä kunnon päikkärit, johtuen lääkkeestä.
Marille terkkuja, taitaapi olla kesälaitumilla.
Kiva kuulla teistä, antakaahan kuulua itsestänne. Ja Vilja, kasteluletku on täälläkin tullut tutuksi.