Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Juuri todettu rintasyöpä Vastaa viestiketjuun: Juuri todettu rintasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Juuri todettu rintasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Juuri todettu rintasyöpä Vastaa viestiketjuun: Juuri todettu rintasyöpä

#72170
Satumainen
Participant

Hei.
Olen 48 vuotta ja minulla on tehty rinnan osapoisto huhtikuussa -21 ja nyt on takana 3 Dokea. Ekalla kerralla sain allergisen reaktion, toisella kerralla pieni ilmoitus allergisesta reaktiosta, joka meni ohi hyvin ja nyt kolmannella kerralla meinasi tulla taas, mutta hoitaja oli vieressä ja pysäytti heti tiputuksen ja odotettiin 2min ja pienellä nopeudella sitten jatkettiin. Ne ovat nyt takana. (Ainut allergia on laktoosi, joten doken aiheuttama reaktio oli osin pelottava)

Tuo kolmas hoito oli viikko sitten ja menneellä viikolla iltaisin nousi lämpöä, 37,8C korkeimmillaan.
En tiedä johtuiko se liiasta rehkimisestä, mutta Burana ja panadol toivat kuumeen alas. En sitten tällä kertaa soitellut päivystykseen, kun ensimmäisen kerran jälkeen oli pahemmat kuumeoireet, mutta nekin talttui buranalla ja panadolilla nopeasti, ja silloin sh sanoi, että kun muuten olen kunnossa, niin ei tarvitse päivystykseen hakeutua. (Silloinkin lenkkeilin ehkä liian pitkästi ja liian aikaisin?)
Edelleen jalat erityisesti pohkeet ovat kireät ja ei oikein ole normalisoitunut olo muuta kuin tuo turvotus on hävinnyt kortisonin jäljiltä.
2 viikon päästä on CEF, ja saa nähdä mihin kuntoon se vie.
Minulle kerrottiin, että cef.stä ei yleensä saada allergisia reaktioita. Se että henkeä ahdistaa ja meinaa taju mennä (eka kerta dokea), niin jäi hieman tykyttämään takaraivoon.
Onko teillä muilla ollut millaisia reaktioita cef.stä, ja onko pahoinvoinnin esto -lääkitys ollut riittävää?