Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71991
Rae
Participant

Heissan taas. Ensinnäkin Viljalle lykkyä sytoon. Noi myrkyt kyllä on niin tehokkaita, että taitaa olla aika yleistä lisäpistokset. Toivotaan, että kaikki on ok ja saat hoidon.
Itsellä yksi syto meni ”harakoille”, kun jo syöpiksen laverilla maatessani lääkäri tuli katsomaan napaani leikkauksen jälkeen. Eli ei sytoja, vaan antibiootit. Oli yllättävä takaisku, kun olin kerännyt rohkeutta hoitoon. Vaan kerta kerralta mentiin eteenpäin, ja homma oli aikanaan ohi.
Kyllä psyyke joutuu aika koville tässä rumbassa. On hyvä, että on tarjolla terapiaa, että pysyy kasassa. Itsellä oli silloin parikymmentä vuotta sitten, ensi kertaa sairastuttuani kovempi paikka. Kun ensi kertaa menin syöpiksen ovista sisään, tuntui kuin astuisi helvetin portista sisään.
Nyt toisella kerralla suhtautumiseni on eri: Syöpis on toivon talo, siellä tehdään kaikki voitava. Olen kiitollinen näistä vuosista, kävi miten kävi. Arvomaailmani on muuttunut, en halua tuhlata elämääni turhaan.
Kyllähän psyyke meni vuoristorataa, nyt tasaantunut. Huomenna taas verikoe, heinäkuun alussa TT. Ne saavat aina miettimään enemmän.
Jaksamista hoitoihin, antakaahan kuulua lisää. (onko sukkajutut selvinneet?)