Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71934
Rae
Participant

Hei viherpeukaloiset. Täällä sitä sisällä kökitään sadetta pitelemässä. Heti aamusta kiikutin terassilaatikot katoksen suojaan, mutta ihanista tulppaaneistani taitaa jäädä vain muisto…..
Tuota samaa olen ihmetellyt lääkkeistä Aurinkoinen. On niin hirveä arsenaali noita syöpälääkkeitä, että kyllä jokaiselle löytyy jotain. Näin käsitin Lynparzasta, että se myönnetään syövän uusiuduttua, jos se sopii. Geenivirheelliset saavat ensimmäisen sytokuurin jälkeen. Tuota hintapolitiikkaa en tarkemmin tiedä. Vaikka itsellä oli se rintasyöpä hormoniperäinen, niin tämä munasarjasyöpä ei, vaikka syy on sama. Rintasyöpääni sain taas hyvän Tamoxifeeni lääkekuurin viideksi vuodeksi. Näin olen ymmärtänyt, että hormoniperäinen on ”kiltimpi”.
Viljalta ihana, ja sydämestä tullut, lämmittävä kirjoitus, Kiitos siitä!
Ehkä eri sairaushistoria tekee sen, että minulle oli helpotus tietää geenivirheestä, sain selityksen kaikkeen. Tiedän millä oksalla se ”piru” istuu….Sain myös tiedon, että geenivirhe juontaa isältäni suoraan, ei hyppää sukupolvien yli. Kahdella serkullani otettiin näyte myös, kumpikin ovat puhtaita. Eli ei se virhe aiheuta suoraan sitä, että sairastuu, eivät kaikki sitä saa, ja vaikka olisikin, ei välttämättä sairastu. Veljeni osalta on homma vielä auki…
Lukaisin muuten papereisen leikkausraporttini. Kyllä on siansaksaa, vaan tärkeimmän tiedän. Aikamoista.
Luin tänään markkerin arvon omakannasta, oli 10, eli jeeee….
Minulle muuten on tulossa My Heritage geeniselvitys juuristani. Tarjosivat 60 euron hintaan??? (on halpaa) kartoitusta mahdollisista sairausalttiuksistani. Kiitos ei, yritän selvitä näillä tiedoilla, en halua tietää lisää… Olisi painajainen, jos löytyisi 10 eri riskiä. Sinänsä mielenkiintoista. Serkkuni teetti sen, häneltä löytyi mm. 1,4% inuittia (eskimo). Olisi se itsellekin jännää, jos minullakin on pieni tippa eskimon verta.
Hauskaa tiedossa itselle. Lähdetään ystävän kanssa Banksyn näyttelyyn huomenna, ihanaa. Kyllä on pyörittykin ympyrää viime aikoina.
Sadetta pidellen!