Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71933
-Vilja-
Participant

Hei taas ja sateista päivää!

Minun pitäisi saada tietää kesäkuussa löytyikö geenivirhe. Yritän olla sitä miettimättä.
Olen lähinnä keskittynyt ”normaaliin” elämään ennen seuraavia sytoja.
Viimekertaiset kovat kivut säikäyttivät, onneksi nyt on kotona lääkkeitä valmiina.

Jos olen oikein ymmärtänyt, vartalon TT-kuvaus on elokuussa. Olen optimisti ja uskon ettei etäpesäkkeitä ole. Eihän sitä tietenkään kukaan voi taata, mutta näin haluan nyt ajatella.
Kuinka pitkään tuota tablettimuotoista hoitoa jatketaan sytostaattien jälkeen? Tuleeko se automaattisesti kaikille?

Kävimme sunnuntaina miehen kanssa kaksin ravintolassa syömässä. Olipa piristävää!
Pieni tyttö naapuripöydässä kysyi isältään ”miksi tuo täti on kalju?” Isä selitti hienosti että toiset haluaa ajaa hiukset pois, toisilla ne lähtee sairauden tai lääkkeiden vuoksi.

Meillä on kesäkuussa lähipiirissä pienet kastejuhlat, ylioppilasjuhlat, ristiäiset ja hääpäivälliset. Kivaa että ripset ja kulmakarvat ovat todennäköisesti noihin kaikkiin juhliin vielä jäljellä.
Huivia en osaa pitää, aion laittaa ripsiväriä, huulipunaa ja näyttäviä koruja. En haluaisi varastaa huomiota juhlittavailta, joten pidetään osallistuminen varmaan lyhyinä kaikkiin.

Teidän kaikkien hoidon edistyminen vahvistaa omaa uskoani tästä kaikesta selviytymiseen. Yksin näitä pohtiessa olisi moninverroin ahdistavampaa. Kaikkein kovimmilla olin juuri silloin kun liityin tähän ryhmään. Diagnoosia ei vielä ollut mutta itse olin täysin varma että kyseessä on syöpä, oireet osuivat pahanlaatuiseen kasvaimeen kaikissa julkaisuissa joita etsin käsiini. Tuntui pahalta jutella miehen kanssa, hän kun uskoi vahvasti että kyse on taas hyvänlaatuisesta kasvaimesta ja minä ”tiesin”, en halunnut rikkoa hänen toiveikkuuttaan joten surin yksin.
Kiitos siis kaikille että olette täällä 💐

Mieskin on ollut hyvä tuki, vaikka kovilla hänkin on ollut. Itse hän totesi että kyyneltyy herkemmin tunteellisissa tilanteissa kuin aiemmin, niin iloisissa kuin surullisessakin.

Ulkona tuntuu kehittyvän myrsky, täytyypä käydä terassilla katsomassa ettei mikään vain lähde lentoon. Sadehan itsessään ilahduttaa meitä kaikkia viherpeukaloita, eikös vaan 😁
Hyvää loppuviikkoa.