Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71923
-mari-
Participant

Hyvää alkanutta viikkoa kaikki viherpeukalosiskot 🌻🌺🌿

Juu, kyllä vaan Rae, viherpeukalo ja multasormi olen minäkin.
Sade teki hyvää, painoi vähän tuota keltaista siitepölyä maahan ja luontohan varmasti kiittää sadepisaroista 🌱💧

Kyselin sinulta Rae siitä Lynparza-lääkkeestä sen vuoksi, kun itse syön ilmeisesti aika lailla samanlaista, mutta eri nimistä. Osallistuin sairauteni alkuaikoina olaparib-lääketutkimukseen, johon kuulun siis vieläkin jatkoseurannan puitteissa. Mutta se sokkona syöty lääke on jo loppunut pari vuotta sitten.
Kiinnosti vaan kuulla, että miten lääkehoito on sinuun vaikuttanut. Hienoa, että markkerisi ovat tulleet ihan hurjasti alas. Ja nehän on sinulla nyt normaali viitearvojen sisällä, <35.
Minulla on seuraava kontrolli kesäkuun lopussa. Olen myös antanut luvan biopankkiin.
Siitä sukkaliimasta, tilasin sen semmosesta paikasta kun Mediconline.fi. Ultrana HaftFIX on tuotteen nimi. Toimii varmasti myös rullautuviin pikkareihin ja tavallistenkin sukkien varsiin. Se on kuin roll-on deodorattipullo. Vesiliukoinen eikä tahraa. Suosittelen!

Vilja kyselit, että lähtikö kulmakarvat ja ripset sytojen aikaan. Olin onnekas, että minulla molemmat pysyivät päässä. Ripset ehkä hivenen harvenivat. Kaikki muu karvoitus kyllä sai kyytiä. Eipä tarvinnut sheivailla 😅
Kiva, että olet tottunut jo työkyvyttömyyseläkkeeseen. Minustakin se oli alkuun kurjaa ja olin yllättynyt, kun tieto siitä tuli yllätyksenä hakematta koko eläkettä! Mutta nyt nautin tästä ajasta, kun saa suunnitella kaikki menot ja muut ihan miten vaan. Kaikkeen tottuu!

Tsemppiä päiviin ja iloista mieltä teille jokaiselle 🍀🐞🐦