Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71913
Rae
Participant

Heissan🦋. Kiva kuulla teistä. Hyvä, että sukkasysteemit teillä toimii. Sukkaliimasta en ole kuullutkaan, mistä sitä saa? Voisi varmaan käyttää rullautuviin pikkareihin…
Vaikuttaa, että turvotukset ovat teillä vähenemään päin, hienoa👍.
Inga kysäisi siitä sädehoidosta. Itse en saanut ollenkaan, kun ei ollut selvää yksittäistä kasvainta. Olen kyllä rintasyöpäni yhteydessä saanut sitä, aika helppoa verrattuna sytoihin. Iho vain hommassa kärsi, suosittelen Bepantenia sädetyksen jälkeen.
Jalkapohjani eivät kyllä ole kuin lapiot, mutta ne tuntopuutokset haittasivat alkuun. Nyt olen tottunut, tai tunto palautumassa. Ei kuitenkaan haittaa, kunhan saan muuten olla terveenä.
Kysyit Mari Lynparzasta. Niin, olen onnekas kun se minulle sopii, ja sitä saan. Näin olen ymmärtänyt, että puree paremmin, jos on herkkä platinapohjaisille sytoille.
Olen iloinen veronmaksaja, ja todella onnellinen siitä, että asun Suomessa😁🧡. Halusin myös panna hyvän kiertämään, siksi annoin luvan biopankkiin. Joku muu on joskus antanut eväitä lääketutkimukseen (Lynparza), nyt voin tehdä oman osani.
Lääkkeen otto on helppoa. Kaksi kapselia aamuin ja illoin. Ainoa huomaamani haitta on se, että jokusen tunnin ajan kaikki maistuu kanankakalta (en kyllä ole maistanut😂). Kun sen tietää, niin ajoitan ruokailun oikein. Niin, ja hemoglobiinia tarkkailen. Onko sinulle Mari ehdotettu jossain välissä Lynparzaa?
Vilja, onko turvotuksesi laskenut, ja olo parantunut?