Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Vasteet ers Vastaa viestiketjuun: Vasteet ers

Vastaa viestiketjuun: Vasteet ers

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Vasteet ers Vastaa viestiketjuun: Vasteet ers

#71901
tytar
Participant

Hei!
Pitkän taipaleen olet kulkenut syövän kanssa. Kirjoitinkin tuonne toiseen ketjuun isästäni jolla nyt todettiin sama 9 kun sinulla. Hänellä myös levinnyt kylkiluuhun. Onko sinulla pitkään ollut levinneenä? Jos saa kysyä.
Itselle aika shokkina tuli ja niin myös isälle kun lähti vaan varmuuden vuoksi mittauttamaan arvot. Psa oli koholla muistaakseni 9.7. Olen lukenut lähes jokaisen tarinan tältä puolelta osa antaa lohtua paljon ja osa taas saa toivomaan ettei tämä tauti olisi kuolinsyy.
Sitä olen ihmetellyt tässä että miksi tätä syöpää ei seulota kun esim naisilla kohdunkaulan syöpää?!
Osaako joku vastata tähän. Luulisi sen käyvän halvemmaksi kun nämä kaikki hoidot mitä ihmiset joutuvat ottamaan ja myös leikkaukset. Tosin naisena ei tästä paljoa ymmärrä.
Luin myös että on perinnöllinen, mutta meneekö se isältä pojalle vai voiko myös esim alttius olla minun pojallani? Kysynköhän jo liian vaikeita kysymyksiä. Hyvää kesää kaikille ryhmäläisille ja toivon kaikkea hyvää joka ikiselle. Tosin niin paljon on kaikenlaisia sairauksia iästä riippumatta, niin olenkin tullut siihen tulokseen että tutkimaton on terve.