Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA rumba Vastaa viestiketjuun: PSA rumba

Vastaa viestiketjuun: PSA rumba

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA rumba Vastaa viestiketjuun: PSA rumba

#71891
Waartu
Participant

Morjens. 2008 sädetetty ja PSA oli matalimmillaan 0.7. Vuosien mittaan hivuttautunut ylöspäin arvoissa 1.2 – 2. Silloin lääkkeeksi Bicalutamidi.
2015 arvo oli jossakin 2 ja siirryttiin Enanton pistokseen joka kolmas kuukausi. PSA heilui välillä 1.5 – 3.5. Ei mitään ongelmia lääkkeestä.

8/2020 TT kuvat, syöpä kurissa ilmoitti lääkäri. Sitten lokakuussa tiheni virtsaaminen ja olo voimaton. Viimein keskussairaalaan jossa kuvattiin ja virtsatiehyet munuaisista virtsarakkoon ahtautuneet. Laitettiin stentit ensin vasemmalle ja myöhemmin oikealle. Asia siltä osin ok.

1/2021 lääkkeeksi Nubeqa. Kun ” letkut” asennettiin nukutuksessa alakautta niin ronkinnan jälkeen PSA pompsahti 9.4 ! Letkujen asennus oli sinällään oli koetus. Neljän viikon kuluttua PSA putosi 3.9
Stentit pitää vaihtaa puolen vuoden välein. Vaihdettiin nukutuksessa ja TT kuvat. Sieltä ilmeni että syöpää löytyi suoliluun seutuvilta sekä joku pieni juttu sisällä imusolmukkeessa. Sitten vaihdettiin Nubeqa pois ja tilalle Xtandi. Uudet TT kuvat ja PSA elokuussa.

Eihän tämä nyt hyvältä näytä mutta luotetaan lääkkeisiin. Että pitkästä aikaa tällaiset terveiset.
Onkos jollakin Xtandi kokemuksia, vois vaikka kertoa.
Terveiset, jatketaan hyvillä mielin.
Waartu