Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71837
-Vilja-
Participant

Hei vaan ja sateista huomenta!

Tervetuloa Inga mukaan joukkoomme.
Hienoa kuulla Mari että tukisukka on ollut edelleen mieleinen.
Minä hain ihan apteekista tukisukat sairaalasta kotiuduttuani koska sairaalan sukat olivat käyneet löysiksi.
Sain ohjeeksi käyttää tukisukkia siihen saakka kun ”napapiikkiä” tarvitsin. Minulla olivat käytössä 31 päivää leikkauksesta koska suvussa ollut veritulppia. Pärjäsin niillä oikein mukavasti. Välillä tykkään käyttää niitä vieläkin esim pyöräillessä.
Nivusalueella on vieläkin turvotusta mutta se alkaa pikkuhiljaa olla vähenemään päin. Olen toiveikkaalla mielellä sen suhteen. Iltaa kohti turvotus edelleen lisääntyy, mutta nyt pystyn jo istumaan.

Aamulla kävin laboratoriokokeissa keskiviikon sytostaatteja varten. Toivottavasti veriarvot ovat kunnossa, luulisin niin koska olo on varsin hyvä. Kaljuani hiukan tuijotettiin mutta oloni ei ollut silti vaivautunut.
Minäkin olen Rae miettinyt tuota huivi+huulipuna yhdistelmää. En koskaan käytä meikkiä joten en tiedä oppisinko huulipunan käyttöön 😅 Isoimmat ja näyttävimmät korvakoruni ovat nyt ahkerassa käytössä.

Ensimmäisten sytojen jälkeen sormissa ja varpaissa oli puuttumisen tunnetta, nyt mennyt kuitenkin ohi.
Todennäköisesti sama odotettavissa toisenkin jälkeen.
Miten teillä on sytot menneet, paheneeko olo kerta toisen jälkeen, vai ovatko oireet pysyneet samanlaisina joka kerta? Oletteko lakanneet kynsiä niiden liuskoittumisen estämiseksi? Jotain muita vinkkejä?
Saatko sinä Inga sytostaatteja ja miten usein?

Äitienpäivänä uskalsin ottaa yhdeksästä lapsestani kaksi kyläilemään, terveitä kun vakuuttivat olevansa. Toivottavasti ei kostaudu. Koronaa en niinkään pelkää koska olen saanut ensimmäisen rokotuksen jo kahdeksan viikkoa sitten, tavallista flunssaakaan ei nyt saisi tulla kuten tiedätte.

Lapsenlapsista toinen on kipeänä joten heidän perhettään en nyt ole nähnyt.

Sain riipputuolin äitienpäivälahjaksi, odottelen nyt luvattua lämpenemistä.
Kävin jo aamulla juomassa siinä kupin teetä, mustarastaat lauloivat komeasti, satoi ja haisi kastemadolille joten kyllä se on nyt kevät! Koivutkin ovat auenneet hiirekorville eilisen aikana!

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ja nautitaan lämmöstä 🌞